Oni nic na to nie poradzą i my też, ale największa kara należy się tym, którzy zasypują świat tymi czarnymi hybrydowymi k🤬ami.
[ Dodano: 2025-01-28, 19:32 ]
Małpy śnieżne ?
To musiała być wataha yeti !!! hej !!!
ten k🤬a jak zawsze, odświeża stronę co minutę i nak🤬ia tymi obrazkami i filmikami w pierwszym komentarzu. dla mnie jesteś k🤬a czarny.
ten k🤬a jak zawsze, odświeża stronę co minutę i nak🤬ia tymi obrazkami i filmikami w pierwszym komentarzu. dla mnie jesteś k🤬a czarny.
W c🤬ju mam twoje gorzkie żale. Może Oskarku niedoj🤬y następnym razem ty będziesz ,, pierwszy '' jak ci tak dzieciaku tak bardzo na tym zależy.
Zresztą sobie sprawdziłem i ,, pierwszy to jestem raptem drugi raz dzisiaj, a pod ponad połową filmików się nawet nie wypowiedziałem, więc turlaj boba parchu.
W c🤬ju mam twoje gorzkie żale. Może Oskarku niedoj🤬y następnym razem ty będziesz ,, pierwszy '' jak ci tak dzieciaku tak bardzo na tym zależy.
Zresztą sobie sprawdziłem i ,, pierwszy to jestem raptem drugi raz dzisiaj, a pod ponad połową filmików się nawet nie wypowiedziałem, więc turlaj boba parchu.
K🤬a ale się przejąłeś jakimś świeżakiem. 😃
K🤬a ale się przejąłeś jakimś świeżakiem. 😃
Jestem tu nowa, ale widać, że to kiepska psychika. Jak u Qby Brennera.
ty jesteś niedoj🤬y? koniecznie chcesz zebysmy cie zbanowali?
przestać skakać, bo cie społeczność tutaj uspokoi i bedziesz żarł swoje gówno publicznie.
Jestem tu nowa, ale widać, że to kiepska psychika. Jak u Qby Brennera.
Co to jest Qby Brennera ?
Co to jest Qby Brennera ?
Główna postać z "chłopaki nie płaczą". Ale coś tu się poj🤬o i chyba chodziło o psikute.