Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zsakuł 2013-09-22, 21:23 2
policjant jeszcze dupakę wiezie na pace

podpis użytkownika

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
Salamanca 2013-09-22, 21:28 4
murzyn znowu ukradł
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-22, 21:28 34
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-22, 22:05
nigga stole my Viper!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-22, 22:13 1
elegancko, tylko czarny ma 16v a 12v, morał taki, ze czarny się roz🤬bie podczas pościgu, bo ma ciężką stopę.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-22, 22:17
no właśnie- te volty są podejrzane- może czarny porobił furę
Zgłoś
Tiquer 2013-09-22, 22:31 3
@Club92
Wp🤬lanie wszędzie sp🤬olonych, oklepanych plakatów, gifów, czy obrazków licząc na wirtualne piwa jest c🤬jowe, więc zaprzestańcie k🤬a, miejcie ludzie kreatywność.

Czy to k🤬a wyraża Twoje odczucia, czyś to wrzucił, bo chcesz być fajny?

Ja p🤬lę
Zgłoś
KMD 2013-09-22, 22:44 4
Drogi Tiquer!

Czemu uważasz, że ten obrazek nie obrazuje jego uczuć? Na załączonym zdjęciu widzimy rękę człowieka i małpy. Pod tym napis "say no to racism", co po angielsku oznacza "powiedź nie rasizmowi". Ma to charakter prześmiewczy, poniżający cz🤬chów, gdyż zamiast cz🤬cha jest ukazana małpa, co degraduje go do jej poziomu.
Być może autor chciał właśnie w ten sposób okazać swoją pogardzę do asfaltów. Mam nadzieję, że Ci pomogłem. Pozdrawiam.

podpis użytkownika

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Tiquer 2013-09-22, 23:15 2
KMD napisał/a:

Drogi Tiquer!

Czemu uważasz, że ten obrazek nie obrazuje jego uczuć? Na załączonym zdjęciu widzimy rękę człowieka i małpy. Pod tym napis "say no to racism", co po angielsku oznacza "powiedź nie rasizmowi". Ma to charakter prześmiewczy, poniżający cz🤬chów, gdyż zamiast cz🤬cha jest ukazana małpa, co degraduje go do jej poziomu.
Być może autor chciał właśnie w ten sposób okazać swoją pogardzę do asfaltów. Mam nadzieję, że Ci pomogłem. Pozdrawiam.

Szanuję Twoje zdanie, ale nic🤬ja się nie zgadzam, a dlaczego? Otóż dlatego, że ten obrazek już widziałem i to wiele razy, zapewne za pierwszym razem ktoś, kto go wrzucił chciał wyrazić swoje odczucia, ale myślę, że teraz był wrzucony tylko dlatego, że to jakaś poj🤬a moda na sadisticu, k🤬a, na każdym prostackim fanpage na fb większość top komentarzy to oklepane teksty i gify, ale jakim c🤬jem to się przedarło na sadola to ja nie mam pojęcia.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-22, 23:44
Doganiają go!
Zgłoś
szklanka 2013-09-23, 17:35
co to za nowa moda, amtyrasizm sie tu szerzy czy co jest>?
Zgłoś