Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodwar 2018-12-30, 8:49
@miedzianek - pan kilka sekund przed zatrzymaniem przejechał na "późnym pomarańczowym" (jak kamerujący miał zielone to biały dopiero wjeżdzał na skrzyżowanie a zielone się przecież zawsze świeci dopiero kilka sekund po tym jak druga strona ma już czerwone). Panowie policjanci stali kilka aut dalej i dojechali dopiero po chwili do białego ale słychać już na skrzyżowaniu że były syreny włączone.
Zgłoś
~Velture 2018-12-30, 8:52
piotrj3 napisał/a:

Fajne by były kary w wysokości % dochodów.

To by było zajebiście. Finowie tak mają.

Dałbym u nas obecny taryfikator jako bazę pod najniższą krajową.
Czyli jeśli obecnie jest to ~1500zł na rękę a mandat za czerwone światło to 300-500 to prosto idzie wyliczyć, że będzie to ~20-33%

Może jakimś cudem jakby ktoś nagle poczuł, że mu 1/3 pensji idzie na taki mandat to by chociaż się zastanowił czy warto.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
~Velture 2018-12-30, 13:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Zgłoś
~Velture 2018-12-30, 15:59
Rebeliant_ZPF napisał/a:

@Velture: Ci nowobogaccy często mają dochody ukryte w szarej strefie. Tym bardziej z niej nie wyjdą.
Zapomniałem napisać o najważniejszym, o sprawiedliwości. Czemu ktoś, kto ciężką pracą się dorobił ma płacić więcej za przejście na czerwonym świetle od jakiegoś tępego biedaka?

Takie procentowe myślenie jest pieprzeniem lewackiego buldupia.

no to zróbmy limit 10pkt karnych i bez płacenia. Bedzie uczciwie

podpis użytkownika

Zgłoś
miedzianek 2018-12-30, 22:48
bloodwar napisał/a:

@miedzianek - pan kilka sekund przed zatrzymaniem przejechał na "późnym pomarańczowym" (jak kamerujący miał zielone to biały dopiero wjeżdzał na skrzyżowanie a zielone się przecież zawsze świeci dopiero kilka sekund po tym jak druga strona ma już czerwone). Panowie policjanci stali kilka aut dalej i dojechali dopiero po chwili do białego ale słychać już na skrzyżowaniu że były syreny włączone.

Mi chodzi o to co się zaczyna dopiero 2:04, te nagranie z dwupasmówki...Nie o te, które mi wyjaśniłeś, tam ogarnąłem
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem