📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:14

Serio? Ja oglądałem na TVPHistoria lekcję polskiego. Kobieta (w bardzo nudny sposób) omawiała wiersz. Po 10 minutach już nie wiedziałem o czym był ten wiersz. Ale to nie jest wina tych ludzi. To są poważni dziennikarze zajmujący się na codzień produkcją dla dorosłych a nie dla dzieci. Te lekcje powinni powierzyć ekipie z TVPABC. Może merytorycznie nie będzie tak dobrze
a może to nie przypadek i takie kretynki teraz uczą w każdej szkole i stąd ten wysyp debili?
za taki "czeski błąd" to się nie zdaje. Chyba, że teraz jest inaczej

Teraz widzicie jak wygląda edukacja w polskich szkołach. jeden z nielicznych przypadków kiedy TVP pokazała prawde.
Tak ucza te nieroby które chca zarabiac po 5 koła! Braki w wiedzy, błędy merytoryczne i czerstwy przekaz!
Tak ucza te nieroby które chca zarabiac po 5 koła! Braki w wiedzy, błędy merytoryczne i czerstwy przekaz!

większość dorosłych nie potrafi już prostych działań matematycznych z podstawówki, kiedyś to chociaż w sklepach się liczyło słupkami a teraz nawet już ludzie tego zapomnieli
poligon6 napisał/a:
Teraz widzicie jak wygląda edukacja w polskich szkołach. jeden z nielicznych przypadków kiedy TVP pokazała prawde.
5 koła miesięcznie na rękę - wykładnia sukcesu zawodowego wg polskiej wsi...
Dla obecnego rządu im więcej debili tym lepiej.
Muszą myśleć o swoim elektoracie, gdy ten 60-70 plus już wymrze.
Muszą myśleć o swoim elektoracie, gdy ten 60-70 plus już wymrze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie