Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
🔥 Tornada w USA - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2020-03-31, 20:35
no dobra, kiedyś było TTR z lepszymi numerami i było spoko, teraz ktoś wydziwia?
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-03-31, 20:36 26
Jak pokazali w tv,to tak jest.
Zgłoś
Arathnmor 2020-03-31, 20:46 1
Kolejna ofiara nowego systemu edukacji.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
mygyry 2020-03-31, 20:47 2
Nic tylko pogratulować...
Zgłoś
DmNQ 2020-03-31, 20:49
Fajne ale chomiki sadola nie wyrabiaja
Zgłoś
camson 2020-03-31, 20:50 21
Świetnie wydane 10 miliardów na reżymową telewizję. Świetnie Hodują sobie elektorat hahahahaha
Zgłoś
freaky 2020-03-31, 20:52 76
Dziś, akurat na tvp3 puścili cykl z zadaniami matematycznymi. Prowadzący wykonywał "skomplikowane" działanie na ułamku, gdzie 10/2 postanowił sobie skrócić i wyszło mu 6/1 Zaliczył falstart, ale brnął dalej ze złym wynikiem. Że nikt się nie zorientował i puścili to gówno. Już wiem kim są ci rządowi ekonomiści i skąd ich optymistyczne prognozy.
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-31, 20:54 1
To program edukacyjny na którą klasę liceum?
To ta osławiona "facetka z przyry"?

freaky napisał/a:

Dziś, akurat na tvp3 puścili cykl z zadaniami matematycznymi. Prowadzący wykonywał "skomplikowane" działanie na ułamku, gdzie 10/2 postanowił sobie skrócić i wyszło mu 6/1 Zaliczył falstart, ale brnął dalej ze złym wynikiem. Że nikt się nie zorientował i puścili to gówno. Już wiem kim są ci rządowi ekonomiści i skąd ich optymistyczne prognozy.

Nie zobacze, nie uwierzą, proszę o źródło.
Zgłoś
freaky 2020-03-31, 21:14
wilkoala napisał/a:

To program edukacyjny na którą klasę liceum?
To ta osławiona "facetka z przyry"?
Nie zobacze, nie uwierzą, proszę o źródło.

Mocno się wk🤬iłem, że nie zdążyłem zrobić zdjęcia, bo sam nie wierzyłem w to co widzę. Program nazywał się VI klasa, był to drugi w kolejności odcinek ok. godziny 13.
Zgłoś
ciapullo 2020-03-31, 21:15
no ja pierdu.
Powiem po francusku żenuła
Zgłoś
botspam 2020-03-31, 21:36 1
Widzicie, żeby mieć robotę w TV nie trzeba mieć szkoły, wystarczy dobrze ciągnąć
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-31, 21:36
Jak zwykle w TVP rzetelnie i zgodnie z prawdą
Zgłoś
Natsu132 2020-03-31, 21:37 4
Zgłoś
McQurwa 2020-03-31, 21:39 11
mój c🤬j też ma średnicę 20 centymetrów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem