Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
Witam. Od dłuższego czasu bardzo dużo jeżdżę po mieście (Warszawa), postanowiłem zamontować kamerę i nagrywać debili na drodze. W razie pytań o "zasłanianie tablic rejestracyjnych" i wypowiedzi znawców prawa na temat ochrony danych osobowych uświadamiam was że ustawa o ochronie danych osobowych nie uznaje tablic rejestracyjnych za dane osobowe podlegające ochronie.

Klasycznie kobieta + nawigacja, coraz częściej zauważana sytuacja.

Tutaj apogeum wk🤬ienia. Dokładnie ruszyłem wcześniej i powiedziałem sobie "nie hamuje", po ok. 4 minutach jazdy faktycznie nie zahamowałem. Pan chciał abym dzwonił na policje stwierdzając że jechał przepisowo, zmienił zdanie gdy uświadomiłem go że mam włączoną kamerę i wszystko nagrałem.

Każdemu kto posiada samochód polecam jazdę z kamerą, w wielu przypadkach chroni przed mandatem a nagranie może być bardzo fajnym dowodem w razie stłuczki czy też poważniejszego wypadku.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 19:14 1
artur_sz13 napisał/a:

Jeżeli byście słuchali rapu a nie tych polskich popierdółek to nikt by nic nie mówił. Polski rap to dno podobnie jak słuchacze z resztą z rockiem i metalem jest ta sama zasada, tyle że pancury chociaż są stali w poglądach i jak zapuszczą te perfidne długie wpłosy to słuchają tych tarek w miarę wiernie a na hiphop przyszła moda jak swego czasu na kibcowanie Barcelonie i gimbusy się tym jarają (a widać 20latkowie również). A co do Sokoła i Pono to podzielam "entuzjazm" przedmówców

No i kolejny hejter...
Powiedz mi co ci przeszkadza to że ktoś słucha rapu?
(Hip-Hop to kultura nie muzyka zapamiętaj to sobie)
Dlaczego polski rap to dno?
Wytłumacz mi to.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 19:20 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 19:22 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
herbalix 2013-05-11, 19:26 7
Zgłoś
cenius 2013-05-11, 19:30 5
Ale spoko
stary mu pewnie wpjerdolił za rysy na zderzaku i za całe zamieszanie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 19:35 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 19:43 3
Jesteś zwykłą ciotą i frajerem jeżeli zachowujesz sie tak, zapewne jak ktos cie wyprzedza i jest na lewym pasie to redukujesz bieg zeby nie dać sie wyprzedzić. Frajer !
Zgłoś
Dża 2013-05-11, 19:44 12
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 19:46 5
Może i tablica rejestracyjna, to nie dane osobowe i nie będziesz za to odpowiadał, ale z przyzwoitości należałoby to zrobić. Ale czego ja przecież wymagam - osobnik z takim nickiem raczej nie grzeszy ani kulturą ani inteligencją. Chcesz robić karierę na Sadolu czyimś kosztem.

Żałosne

A jeszcze bardziej żałosne jest to, że koleś który zwrócił ci uwagę i dostał za to multum piw, otrzymał karniaka.
Żenujący, złośliwy prostaczek z ciebie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 19:47 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 19:49
Za kawałek DonGuralesko- rymmajser leci piwko !! AVE PDG
Zgłoś
_arci 2013-05-11, 20:00 2
Może skopiować te wszystkie komentarze i wysłać naszemu królowi astrachańskich szos wiadomością prywatną? Tak dla pewności, że przeczyta.
Zgłoś
przemoert 2013-05-11, 20:09 3
Zgłoś
dudek0992 2013-05-11, 20:20 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 20:22 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem