Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:28
Witam. Od dłuższego czasu bardzo dużo jeżdżę po mieście (Warszawa), postanowiłem zamontować kamerę i nagrywać debili na drodze. W razie pytań o "zasłanianie tablic rejestracyjnych" i wypowiedzi znawców prawa na temat ochrony danych osobowych uświadamiam was że ustawa o ochronie danych osobowych nie uznaje tablic rejestracyjnych za dane osobowe podlegające ochronie.

Klasycznie kobieta + nawigacja, coraz częściej zauważana sytuacja.

Tutaj apogeum wk🤬ienia. Dokładnie ruszyłem wcześniej i powiedziałem sobie "nie hamuje", po ok. 4 minutach jazdy faktycznie nie zahamowałem. Pan chciał abym dzwonił na policje stwierdzając że jechał przepisowo, zmienił zdanie gdy uświadomiłem go że mam włączoną kamerę i wszystko nagrałem.

Każdemu kto posiada samochód polecam jazdę z kamerą, w wielu przypadkach chroni przed mandatem a nagranie może być bardzo fajnym dowodem w razie stłuczki czy też poważniejszego wypadku.
Zgłoś
dziarski 2013-05-12, 0:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 0:33 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lithir 2013-05-12, 0:45
Zgłoś
MudPie 2013-05-12, 0:56
VanGreeg napisał/a:

Za spowodowanie kolizji jest 500 złotych i 6 punktów.

Jest od 200zł do 500zł i 6 punktów.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 2:02 2
Tytuł powinien brzmieć : ''Nauczcie mnie jeździć''
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2013-05-12, 2:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 2:52 3
@up świadome spowodowanie (nieuniknięcie) kolizji jest wbrew prawu. No ale pokazałeś, że jesteś gość bo z kamerką wszystkich poustawiasz po swojemu na drodze i w końcu będziesz miał wątpliwy szacunek dla samego siebie. Rządzisz miastem!
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 3:08 3
wbijaj we mnie co chcesz. pamietaj o jednym: kierowcę od posiadacza prawa jazdy (a masz je pewnie już 3. kwartał) odróżnia zdolność przewidywania nietypowego/nieprzepisowego zachowania innych kierowców i umiejętność unikania niebezpiecznych sytuacji a przede wszystkim niestwarzanie niebezpiecznych sytacji na drodze. życz nam, kierowcom, czego tylko chcesz, przez takich napinaczy jak ty giną w Polsce setki niewinnych ludzi rocznie. może dożyjesz monentu w którym to zrozumiesz, może nie.
Zgłoś
Xan666 2013-05-12, 8:08
Smutne są te filmy, słuchasz rapu
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 8:30 3
Zgłoś
cenius 2013-05-12, 9:19 2
Zgłoś
MichasQ 2013-05-12, 10:11
No co? Wjechał mu w anal
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 10:37 1
Zgłoś
przemoert 2013-05-12, 10:46 2
@W Anal Wjeżdżam
Złamałeś, złamałeś, tylko jesteś za tępy, żeby to wiedzieć. Jak taki pewny swoich racji jesteś, to pokaż swoją gębę i numery samochodu. Wrocław pozdrawia buraka z Warszawy.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-05-12, 10:48 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem