Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
Witam. Od dłuższego czasu bardzo dużo jeżdżę po mieście (Warszawa), postanowiłem zamontować kamerę i nagrywać debili na drodze. W razie pytań o "zasłanianie tablic rejestracyjnych" i wypowiedzi znawców prawa na temat ochrony danych osobowych uświadamiam was że ustawa o ochronie danych osobowych nie uznaje tablic rejestracyjnych za dane osobowe podlegające ochronie.

Klasycznie kobieta + nawigacja, coraz częściej zauważana sytuacja.

Tutaj apogeum wk🤬ienia. Dokładnie ruszyłem wcześniej i powiedziałem sobie "nie hamuje", po ok. 4 minutach jazdy faktycznie nie zahamowałem. Pan chciał abym dzwonił na policje stwierdzając że jechał przepisowo, zmienił zdanie gdy uświadomiłem go że mam włączoną kamerę i wszystko nagrałem.

Każdemu kto posiada samochód polecam jazdę z kamerą, w wielu przypadkach chroni przed mandatem a nagranie może być bardzo fajnym dowodem w razie stłuczki czy też poważniejszego wypadku.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 17:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kazzek94 2013-05-11, 17:53 9
hahahah, chłopak chciał się pochwalić a tylko z🤬be dostał. I słusznie
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 17:53
Dżamal, wszedłem z ciekawości na Twój profil i widzę same hejty. pewnie siedzisz tu ciągle i hejtujesz wszystko i wszystkich bo nie masz nic do roboty. także skończyłem z Tobą rozmowę, bo wiem, że coś jeszcze tu napiszesz żeby "ostatnie słowo" należało do Ciebie i będziesz miał z tego satysfakcję, że "wygrałeś rozmowę" haha, niestety kompleksy różnie się leczy, także do nie usłyszenia
Zgłoś
Aju86 2013-05-11, 17:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Donaldek 2013-05-11, 17:56 4
Nie będe już komentowal Twojego zachowania na drodze, ale zastanawia mnie jedno, ile płacisz abonamentu za lewy pas?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 17:57 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 17:59 8
"(...) nagranie może być bardzo fajnym dowodem w razie stłuczki czy też poważniejszego wypadku." - ta, ale z drugiego filmiku wynika, że co najwyżej dowodem na to, że jesteś zwykłym pedałem...
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 18:05 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 18:08
vanarturro napisał/a:

Dżamal, wszedłem z ciekawości na Twój profil i widzę same hejty. pewnie siedzisz tu ciągle i hejtujesz wszystko i wszystkich bo nie masz nic do roboty. także skończyłem z Tobą rozmowę, bo wiem, że coś jeszcze tu napiszesz żeby "ostatnie słowo" należało do Ciebie i będziesz miał z tego satysfakcję, że "wygrałeś rozmowę" haha, niestety kompleksy różnie się leczy, także do nie usłyszenia

Przeczytałeś w tym czasie wszystkie moje 700 postów? Imponujące, muszę Ci pogratulować. Nie, nie siedzę tu ciąglę, gdybyś przejrzał rzeczywiście moje posty zauważyłbyś jakie mam przerwy czasowe czasami w pisaniu postów, ale ktoś musi sobie leczyć kompleksy wyżywaniem się No cóż, jedni robią to ucząc innych na drodze, mając tylko dwa lata prawo jazdy, a inni posiadając zerowy wkład do forum zarzucają innym że nic nie wnoszą oprócz hejtu. Naucz się przyjmować krytykę, masz dopiero 14 postów napisanych, a już bierzesz się za zarzucanie innym hejtu.
Zgłoś
kuba1393 2013-05-11, 18:21 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 18:24
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 18:30 3
Zgłoś
Elbi 2013-05-11, 18:37 1
Lepiej dla społeczeństwa by było gdyby takie gamonie jak Ty nie jeździły po miastach. Skoro uważasz, że kierowca BMW popełnił tak straszne wykroczenie, że trzeba było w niego stuknąć to masz nieźle w berecie poorane.
Zgłoś
artiee 2013-05-11, 18:37 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-11, 18:43 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem