jeden szeryf wychowany.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Cała sztuka polega na tym, żeby samochodu nie było żal wyklepać.
Jak ktoś jeździ odpicowanym passatem, to jednak będzie musiał hamować i zostanie mu zakląć pod wąsem.
W międzyczasie polecam film z Jackiem Nicholsonem "Dwóch gniewnych ludzi" (Anger management)
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jak ktoś jeździ odpicowanym passatem, to jednak będzie musiał hamować i zostanie mu zakląć pod wąsem.
W międzyczasie polecam film z Jackiem Nicholsonem "Dwóch gniewnych ludzi" (Anger management)
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
No k🤬a rzeczywiście go nauczył... w c🤬j zajebiście się obaj nauczyli. Jeden pokazał kto ma większego motok🤬sa a drugi go sprawdził. Wyszło, że obaj mają małe.
Oczywiście szeryf do odstrzału ale nagrywający mógł użyć odrobiny wyobraźni.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nagrywający ewidentnie przyj🤬 w celach zarobkowych a szeryf został wychowany.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Nowym samochodem to by mi było szkoda przywalić w takiego sksyna szeryfa. ale wystarczy kupić stare autko i nap🤬lać w tych idiotów. Policja lubi karać szeryfów drogowych.
"kierujący wv został ukarany mandatem w wyskości 600 zł i 6pk ." no i mi się podoba

Zjazd na Knurów... miałem tam podobną sytuacje .. tylko że ja wjechałem na jego miejsce, koniec z końcem to reszta kieroFFców mnie op🤬liła że co ja robię...
Może to ma jakiś sens, kupić za 500 zł jakieś truchło i r🤬ać szeryfów na kasę. Przyjemne z pożytecznym

podpis użytkownika
Слава Україні! Героям слава!
HAL9000/2 napisał/a:
Brawo detektywie, zgniły burak w nagrodę. Wystarczy wejść na YT i zobaczyć kto jest autorem filmiku.
Velture napisał/a:
przecież użył. wszystko poszło dobrze

@HAL9000/2 autor umieścił film na jutubie też pod tym nazwiskiem, także jakby Ci to powiedzieć - miał Twoje powiększenie w dupie jeszcze zanim je wrzuciłeś