Za każdym razem kiedy widzę takie coś to nóż mi się w kieszeni otwiera
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
"Za każdym razem kiedy widzę takie coś to nóż mi się w kieszeni otwiera" -żeby dobić suke?
C................s
2018-11-17, 9:44
Nie rozumiem dlaczego tak rzadko są wyciągane jakieś poważniejsze konsekwencje z takich akcji. Dzieciak atakuje nauczycielkę i nic mu nie zrobią. Dzieciak rzuca krzesłami po klasie to co najwyżej jakieś tygodniowe zawieszenie w prawach ucznia i każdy ma w dupie kary. A wyp🤬olić na zbity pysk ze szkoły i niech dojeżdża 20km do innej to mu rodzice pasem szkolne wygłupy wyperswadują. Nienadające się jednostki trzeba izolować od normalnych.
Tutaj zmiana szkoły nic nie da... Trzeba najzwyczajniej w świecie zaraz po ryku tak długo lać żeby na OIOM-ie zastanawiali się czy weterynarz nie jest potrzebny do uśpienia tego scierwa
podpis użytkownika
Ola gringo
"Za każdym razem kiedy widzę takie coś to nóż mi się w kieszeni otwiera" -i co jaja Ci uj🤬o.
Kiedyś linijka i wskaźnik były gwarantem posłuchu, dziś krzywo spojrzeć nie można bo biedactwo będzie się w nocy moczyć.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
ProVVe napisał/a:
Tutaj zmiana szkoły nic nie da... Trzeba najzwyczajniej w świecie zaraz po ryku tak długo lać żeby na OIOM-ie zastanawiali się czy weterynarz nie jest potrzebny do uśpienia tego scierwa
Ej no, bez przesady... Tylko dlatego, że lekko popchnęła ucznia?
NIech już Jezus przychodzi drugi raz, żeby skończyć z tym gównem na ziemi
I dobrze tak k🤬ie larwa i nie rób j🤬y nauczyciele to najbardziej c🤬jowa gropa zawodowa
@Up
Są gorsze k🤬y lecące na łatwe pieniądze.
Kontroler biletów,
kontroler z urzędu,
Policjant.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
C................s
2018-11-17, 20:12
joker28029 napisał/a:
I dobrze tak k🤬ie larwa i nie rób j🤬y nauczyciele to najbardziej c🤬jowa gropa zawodowa
Chyba ktoś miał (ma?)problemy z nauką.
Wzięła go popchnęła to wziął i ją odepchnął, nieszczególnie mocno, a że babsko nie umie utrzymać równowagi to się wywaliło. Wam już chyba się czapa przegrzała, że tak ostro reagujecie na taki film.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Jakieś 17 lat temu, jeszcze na początku liceum kolega pod nieobecność nauczyciela zaczął przewracać ławki klasowe. Jak nauczyciel wszedł to ten kolega stał tyłem do drzwi i nie widział go. Nauczyciel jak ogarnął wzrokiem ten burdel, to nie wahał się długo, wziął jedną z ławek i przyj🤬 przez plecy temu koledze, który leżał na glebie jeszcze z 10 minut. Już do końca liceum nie odj🤬 żadnego numeru. I tak powinno się traktować nieogarniętych "uczniów".
MgrMajster taaa kolega....
mateuszsadoltzr napisał/a:
MgrMajster taaa kolega....
Masz mnie, to Twój głupowaty ojciec był.