Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-08-24, 12:01
Nemrod90 2025-06-11, 21:24 1
Omijampolkizdaleka napisał/a:

Mam nadzieje, że teraz wózek do końca życia.

Przez takich nienawistnych, sfrustrowanych buraków mam coraz mniejszą ochotę wchodzić na Sadola. Niech już ten portal upadnie i będzie spokój...
Zgłoś
żmij 2025-06-11, 22:47 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
żmij 2025-06-11, 22:52 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-06-12, 1:35
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-12, 7:55 2
żmij napisał/a:

Czytujesz książki? Bo jest taki cytat z klasyka, który perfekcyjnie kwituje Twoje wysrywy:
It is better to remain silent and be thought a fool than to open one's mouth and remove all doubt.
~Mark Twain
P.S. Nie pisz do mnie, proszę, per "szmato", "pedale", "pajacu" itp. Ktoś gotów pomyśleć, żeśmy spokrewnieni.
A tego byśmy nie chcieli, prawda?

No chłopie, jak Ty mi zaimponowałeś!
Sprowokować dwóch z🤬bów do tego, żeby się sami unicestwili! Mój szczery podziw!!
Wspaniała akcja i super reakcja admina. Tempo wręcz rekordowe.
Ciekawe, czy wróci tutaj pod inna postacią, by podbijać swoje ego.
Zgłoś
Jasiek93 2025-06-12, 11:16
Jak fo motoc🤬y, zawsze sami się unicestwiają
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-12, 14:25 1
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-12, 14:58 1
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-12, 15:01 2
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-12, 15:09 1
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-12, 15:16 1
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-12, 15:18 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Niestety, przyjacielu calej głupoty świata nie da się wyplenić...
Z resztą po co? Z kogo byśmy wtedy mieli tyyle ubawu i radości? 😁
Każdy ma jakąś rolę w życiu.
Głupcy dostarczają nam rozrywki, choć niekiedy może w pierwszej chwili wydawać się że jest inaczej, to po opadnięciu emocji, całość staje się bardziej wyrazista...
Grunt to dystans. Do innych, do siebie... I uśmiech. Do wszystkich.😉
Pozdrawiam serdecznie i zyczę samych miłych chwil.👍🏻🤝🏻
Z szacunkiem🙏🏻 Shaolin. 🙅🏻

Nawzajem!
Zgłoś
tigerqaz 2025-06-12, 17:49
Nauka jazdy polega na jeździe a nie na hamowaniu i zatrzymywaniu.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem