dobrze że był płot bo tak by na ulice wyjechał
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Młoda motoc🤬a już jeździ jak stary wyga, śmiało może wyjechać na drogi publiczne, bo nie odstaje od reszty motoz🤬bów. 👍🏻💪🏻
SynKoleżankiTwojejMatki napisał/a:
To, że ty pajacu nigdy byś nie zdał prawa jazdy kat. A nie znaczy, że to inni są motoc🤬ami. Jest dokładnie odwrotnie. Pajacu. 😆

Uderz w stół, a nożyce się odezwą...🤷🏻♂️
Powiedz słoneczko, jak Ty niby prawo jazdy zrobiłeś będąc niepełnosprawny umysłowo? 😂
Albo lepiej nie mów, milczenie jest złotem... Już się nie kompromituj więcej. 😉
Szerokości, przyczepności... 😂
Shaolin_Majster napisał/a:
Szerokości, przyczepności... 😂
Szybkości i szorstkości.
Omijampolkizdaleka napisał/a:
Mam nadzieje, że teraz wózek do końca życia.
h🤬j tam , kulawy będzie ;p
SynKoleżankiTwojejMatki napisał/a:
Co ty k🤬a pajacu możesz innego napisać? Jesteś śmieciem i śmieciem zdechniesz. Popaprańcu.
A do moda. Możesz se nakładać te blokady. W p🤬dzie je mam. Umiem posługiwać się VPN czy innymi c🤬jstwami. Jak chcesz się bawić.
Ja się z dzieciakami nie bawię, sam sobie wystawiasz świadectwo koleżko, i motoc🤬kowej "braci"... Miłego dzionka. 😉
Jeszcze pare latek i zobaczymy głównego bohatera tego filmu na dziale hard.
Shaolin_Majster napisał/a:
Ja się z dzieciakami nie bawię, sam sobie wystawiasz świadectwo koleżko, i motoc🤬kowej "braci"... Miłego dzionka. 😉
Ładnie tak podpuszczać przygłupów?
No ale udało Ci się, Mistrzu! Matoł poszedł po całości, aż do odcięcia. Konta od serwisu

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Nowym się mózg gotuje przy skręcaniu, jeśli nie słyszeli wcześniej o przeciwskręcie, skręca kierownicą w prawo, a motocykl chce jechać w lewo, ot i cała tajemnica filmików z pierwszej jazdy.