📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:33

Niestety czasami jest tak, że auta wcześniej zaparkowane, były już tak, że nastąpiło przesunięcie względem linii. SPokojnie mogło być tak, że auto zostało dłużej a inni już odjechali. Naprawdę należy uważać z osądami.
bogate dupki potem będą się pałować nagraniem przed kolegami. kierowca bmw stanął niedbale, bo dużo miejsc wolnych było, może na 5 minut

komu to przeszkadzało? parking prawie pusty, samochód postawiony daleko od wejścia. Wgniecioną blachę powinni prostować uderzeniami pustych łbów tych parkingowych szeryfów.
@donkapusta - bzdura, to po prostu debilne parkowanie przodem, zawsze ścinają, a później nie mogą wyjechać tyłem jak stoją auta dookoła, ale zero refleksji, dalej robią tak samo.

u mnie w tyrce na parkingu też tak jest - parkujesz gdzie się da a po robocie jak już pustki na parkingu to wygląda jakby jakiś cham i burak zaparkował ignorując linie parkingowe (jeżdżę bmw)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie