📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:00

Nie mając żadnego przygotowania, nie powinna dostać na strzelnicy niczego z silnym odrzutem i do tego jeszcze bez kolby.
Takie średnio śmieszne, jak ktoś nie ma obejścia z bronią to myśli że to tak łatwe jak w cod, po co baba ma wywalać tysiące dolarów na zeby ,jak można było jej poprawić postawę.
abuson napisał/a:
obsługa strzelnicy nie reaguje w sytuacjach jak widzi coś takiego? Nie byłem nigdy postrzelać, pytam się bardziej doświadczonych. Czy to tylko w US & A tak pozwalają.
Byłem w USA na strzelnicy - pilnowali lepiej, niż w Polsce.

Szkoda, że instruktor kulki w stopę nie oberwał, jak jej ta broń opadała niekontrolowanie. Nauczyłby się ekspresowo fachu.

abuson napisał/a:
obsługa strzelnicy nie reaguje w sytuacjach jak widzi coś takiego? Nie byłem nigdy postrzelać, pytam się bardziej doświadczonych. Czy to tylko w US & A tak pozwalają.
Ten karabin jakoś mocno nie kopie pod warunkiem, że go prawidłowo trzymasz (choćby za łoże - jej prawa ręka). Tutaj chyba tylko podpierała dłonią, zamiast ścisnąć...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie