📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:00

obsługa strzelnicy nie reaguje w sytuacjach jak widzi coś takiego? Nie byłem nigdy postrzelać, pytam się bardziej doświadczonych. Czy to tylko w US & A tak pozwalają.
abuson napisał/a:
obsługa strzelnicy nie reaguje w sytuacjach jak widzi coś takiego? Nie byłem nigdy postrzelać, pytam się bardziej doświadczonych. Czy to tylko w US & A tak pozwalają.
W polsce taki instruktor by od razu wyleciał z roboty, jak ja chodziłem to zawsze instruktor poprawial postawę żeby nie zrobić sobie krzywdy
Owacje dla trenera, bądź opiekuna! Taka świadomość na strzelnicy, to gratka dla użytników sadola

abuson napisał/a:
Jestem instruktorem strzelectwa i w takiej sytuacji to w życiu bym nie pozwolił strzelić bez przygotowania osoby strzelającej. Najpierw trzeba nauczyć prawidłowej postawy strzeleckiej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie