Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:13
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-21, 18:34 11
Nie zadzieraj z fryzjerem
Zgłoś
Kapral Poproszek 2013-04-21, 18:50 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ewenon 2013-04-21, 18:55 36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 19:09
Mój znajomy dał się kiedyś po pijaku obciąć/podgolić przez równie pijany kolesia. Następnego dnia zmienił image i ksywę na "łysy" bo na głowie miał sieczkę (w mózgu też) to się dał ogolić prawdziwemu fryzjerowi:)
Zgłoś
Massivee 2013-04-21, 19:25 4
Zgłoś
crackit 2013-04-21, 19:34 3
15 zeta na fryzjera było szkoda?
Zgłoś
-Pepe- 2013-04-21, 19:39
Fryzjer podobny do palacza z Archiwum X
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 19:47
Rada z doświadczenia: piłeś nie ścinaj, tym bardziej nie daj pijanemu sie obciać.
Zgłoś
damua 2013-04-21, 19:47 11
Jest druga część filmiku przedstawiająca reakcje szwagra?
Zgłoś
ewenon 2013-04-21, 20:03
damua napisał/a:

Jest druga część filmiku przedstawiająca reakcje szwagra?

Jest, ale dla szwagra tak sie chyba podoba bo nie ma uwag.
Poza tym nic specjalnego sie nie dzieje na filmiku.
Zgłoś
masterwow 2013-04-21, 20:15
dlatego gole się sam, raz tylko żonie pozwoliłem i w zimę na gołą pałę chodziłem
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 20:16 1
W sumie jak profesjonalny fryzjer Zawsze ujebią więcej niż chcesz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 20:28 1
maskowanie pierwszego ciecia widzę niewiele dało
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 20:47
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem