👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@darecki328 jak to jest ciekawy tekst to uprzejmie proszę o wybranie się do psychologa

Ten tekst jest dla mnie śmieszny np "Zimno nie istnieje, Możesz mieć dużo ciepła, więcej ciepła, super-ciepło, mega ciepło, ciepło nieskończone, rozgrzanie do białości, mało ciepła lub też brak ciepła."
Czyli np miałbym mówić odczuwam bardzo mało ciepła. Żaden dla mnie to dowód...
koczu napisał/a:
Ten tekst jest dla mnie śmieszny np "Zimno nie istnieje, Możesz mieć dużo ciepła, więcej ciepła, super-ciepło, mega ciepło, ciepło nieskończone, rozgrzanie do białości, mało ciepła lub też brak ciepła."
Przecież masz dokładnie napisane dlaczego tak jest... Po to właśnie żebyś nie mówił takich bzdur, "nie odczuwam ciepła" wymyślono wyraz "zimno"
Może być dużo piwa, więcej piwa, super-piwo, mega piwo... lub też brak piwa, tak jak dla do autora tematu.
Strasznie dupna ta argumentacja. To tak jakby powiedzieć, że nie ma debili, są tylko ludzie niemądrzy.
Strasznie dupna ta argumentacja. To tak jakby powiedzieć, że nie ma debili, są tylko ludzie niemądrzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie