👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobra, student udowodnił że nie można nazywać Boga złym, ale tym samym udowodnił, że nie można nazywać Boga nieskończenie dobrym. Tak jak było z tym przykładem o cierpiącej osobie, tak samo jest z obecną sytuacją na świecie. Głód, choroby, nędza, itp, itd. Jednym słowem zawsze znajdzie się ktoś, kto potrzebuje pomocy. Biorąc pod uwagę fakt, że Bóg jest wszechmogący, może im pomóc; ale tego nie robi. Gdyby rzeczywiście było tak, że Bóg jest nieskończenie dobry, nie byłoby tych WSZYSTKICH, nawet cienia najmniejszych złych rzeczy(może powinienem tutaj napisać "niezawierających jakichkolwiek form dobra"?). Podsumowując; jak na Boga, który jest wypełniony miłością i dobrocią po swoje nieskończone brzegi - dla mnie lipa.

a teraz trochę matematyki albo informatyki -dobro to 1 a zło to zero ( a nie -1) tak przynajmniej wynika z wykładu
i dalej ciepło to 1 a zimno to tez 0 (zero a nie -1)itp itd
wychodzi ze szatana nie ma !!!!!!i pieklą tez nie ma ,a żeby nie było za prosto to można ciągnąc dalej/
jeżeli cofnę się w czasie, i zabije mojego dziadka to się nie urodzę, a jak się nie urodzę to się nie cofnę w czasie i nie zabije mojego dziadka proste nie ? to jest tak zwane pie.... nie kotka za pomocą młotka albo fizyka kwantowa pozdro
i dalej ciepło to 1 a zimno to tez 0 (zero a nie -1)itp itd
wychodzi ze szatana nie ma !!!!!!i pieklą tez nie ma ,a żeby nie było za prosto to można ciągnąc dalej/
jeżeli cofnę się w czasie, i zabije mojego dziadka to się nie urodzę, a jak się nie urodzę to się nie cofnę w czasie i nie zabije mojego dziadka proste nie ? to jest tak zwane pie.... nie kotka za pomocą młotka albo fizyka kwantowa pozdro
Tak psełudointeligenci (nie mówię do wszystkich) wy znacie się najlepiej i jak byście byli na miejscu profesora to powiedzielibyście co innego. Coś debilnego czyli na waszym debilnym poziomie jak czytam większość komentarzy. Nie wierzycie w boga bo was zmuszano, kazano wam chodzić do kościoła albo nie słyszeliście nic o Bogu itd. choć według bibli nie musicie wierzyć ale czy to znaczy że bóg nie istnieje? Jako jedyny daje wam wolny wybór. Nie uważam się za jakiegoś inteligenta ale czy to wyklucza mnie z grona myślących? NIE. Macie prawo wierzyć w co chcecie i robić co chcecie ale czeka was za to śmierć i to nie tylko fizyczna bo taka czeka wszystkich ,ale według słowa Bożego czeka na was piekło, ale czy ktoś z was choć raz przeczytał choć nowy testament nie mówiąc o całym słowie bożym ? Nie sądzę ,że nawet fragment oprócz lekcji religii. Nie przeczytaliście, nie wiecie ale się wypowiadacie jak byście się znali, myślicie że jesteście mądrzy ale często wasze życie polega tylko na jedzeniu,sraniu,spaniu,waleniu konia,chodzeniu do pracy albo szkoły i czasem coś tam jeszcze fajnego zrobicie no brawo. Większość ma to w dupie bo myślą z taką intensywnością jak ja gdy strzepuje krople moczu z mojej pyty po szczaniu. I jajco będziecie wiedzieć jeśli nie zaczniecie czytać bibli. I tam tylko jeśli jesteś katolikiem to jesteś chrześcijaninem brawo za dobre zrozumienie słowa chrześcijanin. Dla nie myślących jebnijcie się piętą w czoło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie