Pan z kijem hokejowym znęca się nad biednym robotem : ( Wiem, że narazie roboty nie czują, ale co jak będą chciały się zemścić za kilka lat?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
🔥
Ktoś tu zaraz dostanie w mordę
- teraz popularne
🔥
Wyjaśniony przez sierżanta
- teraz popularne
Metalowy_Sadysta napisał/a:
Maszynie nie będzie żal ludzi, kiedy za kilka lat dostanie karabin i wyślą ją w celu "tłumienia buntu".![]()
Mam nadzieję, że Ciebie nie przeprogramują
Takie widoki mogą już być codziennością za jakieś 20-30 lat. Ciekawi mnie jedynie gdzie trafią masy nadające się wyłacznie do pracy fizycznej, jeśli ludzie będą w większości potrzebni tylko do pracy umysłowej.
Chyba że roboty będą pełnić wyłącznie funkcje policyjno-opresyjną by kontrolować gawiedź do przestrzegania obowiązujących zasad.
Chyba że roboty będą pełnić wyłącznie funkcje policyjno-opresyjną by kontrolować gawiedź do przestrzegania obowiązujących zasad.
A pózniej będzie.. Bunt maszyn, ale dlaczego... co się mogło stać.
uocho uocho
patrzcie umie drzwiami wychodzić ciekawe czy byłby taki cwany jakby drzwi otwierały się w drugą stronę!
patrzcie umie drzwiami wychodzić ciekawe czy byłby taki cwany jakby drzwi otwierały się w drugą stronę!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie