gdzie tam "gruba" k🤬a mac
po prostu ma normalna, kobieca sylwetke: latem daje cien, zima grzeje.
ps. pochwalcie sie zdjeciami swoich dziewczyn- jesli je macie- z reala (nie, nie o supermarket mi chodzi)
ps. pochwalcie sie zdjeciami swoich dziewczyn- jesli je macie- z reala (nie, nie o supermarket mi chodzi)

szymon_g napisał/a:
to powinna byc normalna kobieca sylwetka, a ta na tym gifie to tłuszcz

c🤬j, przynajmniej przeszła. Ja ze swoim mięśniem piwnym wyrobionym na sadolu pewnie nie dałbym rady.
szymon_g napisał/a:
Normalna sylwetka dobre! Nie każdy facet potrzebuje latem cień, a zimą piec. Masz małe wymagania, bo to najzwyczajniej tłusta świnia.
podpis użytkownika
No chłopaki szału nie ma.

Laska z gifa jest zajebista. Podejrzewam, że wszyscy nazywający ją grubą świnią nigdy jeszcze żadnej dziewoi nie doświadczyli. Z takim podejściem skończycie z obrączką na lewej ręce i z drugą na prawej.

Będę_go_zjadł napisał/a:
to powinna byc normalna kobieca sylwetka, a ta na tym gifie to tłuszcz
Mam dla ciebie złą wiadomość: laska na gifie ma spokojnie 10 kg mniej niż Christina. Nie zauważyłeś zapewne dlatego, że jesteś facetem. Christina waży dobrze ponad 70kg, a tamta dziewczyna pewnie niewiele ponad 60. Ale jak ktoś oko wyrabiał na dziewczynach o nazwisku jpg, to trudno się dziwić. Tu masz Christinę bez retuszu i gorsetu, z którym się prawie nie rozstaje:

I - żeby mnie nikt źle nie zrozumiał - uważam, że Christina jest przepiękna jak na swój wiek.