👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Laska z gifa jest zajebista. Podejrzewam, że wszyscy nazywający ją grubą świnią nigdy jeszcze żadnej dziewoi nie doświadczyli. Z takim podejściem skończycie z obrączką na lewej ręce i z drugą na prawej.

Będę_go_zjadł napisał/a:
to powinna byc normalna kobieca sylwetka, a ta na tym gifie to tłuszcz
Mam dla ciebie złą wiadomość: laska na gifie ma spokojnie 10 kg mniej niż Christina. Nie zauważyłeś zapewne dlatego, że jesteś facetem. Christina waży dobrze ponad 70kg, a tamta dziewczyna pewnie niewiele ponad 60. Ale jak ktoś oko wyrabiał na dziewczynach o nazwisku jpg, to trudno się dziwić. Tu masz Christinę bez retuszu i gorsetu, z którym się prawie nie rozstaje:

I - żeby mnie nikt źle nie zrozumiał - uważam, że Christina jest przepiękna jak na swój wiek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie