Tylko takie szmaciane larwy mogą podk🤬ić zatopionego w transcendencji mnicha. C🤬j w dupę ciapactwu.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Na protestach się nie zakończyło. Później się troszkę nap🤬lali.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Dyplomaci z tych mnichów, ja bym wykreślił "only".
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.

CanesPL napisał/a:
Na protestach się nie zakończyło. Później się troszkę nap🤬lali.
wyborcza? Nie, dziekuje.
To jest k🤬a straszne

podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!

J🤬 tych ciapatych sk🤬ysynów. Ile ukojenia nerwów i spokoju dałoby kilka atomówek we właściwe tereny.

Historia nie zaczęła się i nie skończyła na w/w buddyście. Czy autor, bądź ktokolwiek inny ma więcej informacji o tym wydarzeniu, które zostało przedstawione w wyjętym kontekście?

KarolCarmel, atomówka to c🤬j, bo tereny się przydadzą potem. Sarin + napalm. I świńskim smalcem ich!

Drodzy sadole, czas określić definicję słowa ciapaty, nie wiemy, co z ludami na wschód od Pakistanu i centralną Azją. Pozostaje również Ameryka Południowa. Tak więc pytam ciapatość to stan umysłu, czy przynależność religijna/rasowa/etniczna ?

trzeba wyj🤬 w kosmos ciapaty półwysep żeby ten syf uciąć u źródła

Ameryka Południowa to przecież bastion Chrześcijan, jeśli się mylę to mnie poprawcie.