K🤬a niby 2018r. ale co raz bardziej mam wrażenie, że cofamy się w rozwoju i to grubo
Rzadko kiedy zdarza mi się czuć jednocześnie: rozbawienie, zażenowanie i k🤬a czysty żal. ( wobec truskawkowego gościa i "ratowników-egzorcystów")
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
To zapowiedź nowego programu, twórców takich hitów jak: "Trudne sprawy", "Dlaczego ja?", "Wróżbita Maciej", etc.
Konto usunięte
2018-08-27, 19:39
domat1 napisał/a:
ja p🤬lę!!!
Nic dodać, nic ująć.
To nie może być na serio
Nie promuj sekciarskiego gówna, banda nierobów szuka frajerów. Ps z Jezusem mają tyle wspólnego co komuniści z dobrobytem.
No k🤬a! Ale po ile te truskawki?
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Konto usunięte
2018-08-27, 19:53
Widzę, że wy już jesteście dostatecznie ubogaceni.
Konto usunięte
2018-08-27, 20:00
Loaloa napisał/a:
Widzę, że wy już jesteście dostatecznie ubogaceni.
Ty k🤬o, jacy "wy"? Ja se wypraszam
Neomarksiści trolują żyby durne pokolenie polaków wierzyło, że katole to jakaś j🤬a sekta, a sami są religią sp🤬oliny komunizmu.
@DzidaZawodnik
oczywiście że to jest trolling,(egzorcyzmy ma prawo odprawiać tylko egzorcysta nawet nie byle jaki ksiądz) mam tylko nadzieję że nie na naprawdę chorej osobie, ale lewakom to wszystko jedno. nie mają godności i nie znają czci do czegokolwiek.
Konto usunięte
2018-08-27, 21:24
DzidaZawodnik napisał/a:
Neomarksiści trolują żyby durne pokolenie polaków wierzyło, że katole to jakaś j🤬a sekta, a sami są religią sp🤬oliny komunizmu.
mucha86 napisał/a:
@DzidaZawodnik
oczywiście że to jest trolling,(egzorcyzmy ma prawo odprawiać tylko egzorcysta nawet nie byle jaki ksiądz) mam tylko nadzieję że nie na naprawdę chorej osobie, ale lewakom to wszystko jedno. nie mają godności i nie znają czci do czegokolwiek.
Tylko uważajcie na siebie. Jeszcze jakieś lewaki wam wyskoczą spod łóżek w nocy i wyr🤬ają.
Brzmi jak jakieś rapsy..
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
zastanówcie się, np. macie zawał/wylew/udar, zamiast wezwać karetkę jakaś k🤬a będzie z Was wypędzać szatana, no ja p🤬lę, a w sumie jak oglądają trudne sprawy i głosują na PIS to zapowiada się średniowiecze
Konto usunięte
2018-08-27, 21:45
Po pierwsze jej mlaskacza a później ratować chłopa!!!!!