👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

scchizm napisał/a:
raczej próbuje wyłudzić odszkodowanie
niby kto?
k18t napisał/a:
nawet ruszyć nie potrafi...
Ale zrobić gałę pewnie potrafi, więc wybrnie z tej niezręcznej sytuacji.

hehe jak sobie wyszła wyluzowana jakby na spotkanie towarzyskie sobie wpadła

stery_srh napisał/a:
Ale zrobić gałę pewnie potrafi, więc wybrnie z tej niezręcznej sytuacji.![]()
bazujesz na własnym doświadczeniu?

czasem odnoszę wrażenie, że ruskie znajdują prawo jazdy w kinder niespodziance...

Też mnie kiedyś tak baba załatwiła. Stałem za nią na skrzyżowaniu, gdzie było lekko pod górkę i jej się stoczył do tyłu zanim znalazła hamulec (tak mi tłumaczyła)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie