Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:51
konto usunięte 2012-11-13, 22:37 8
Nie dowcip tylko stwierdzał fakty.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 22:38 1
Wszyscy na około tego świadomi, ale oczywiście tylko u nas w mediach jest powiedziane, że P. Tusk wyciągnął Polskę z kryzysu.

Zrobić czystkę w rządzie, nikogo z starego ustroju.
Zgłoś
mesiash 2012-11-13, 22:42 30
Dowcip przedni. Bardzo się uśmiałem. Pokazuje dlaczego warto oglądać w oryginale i na jakim poziomie są osoby, oglądające SP z polskimi napisami.
Zgłoś
czerwo64 2012-11-13, 22:48 2
mesiash napisał/a:

Dowcip przedni. Bardzo się uśmiałem. Pokazuje dlaczego warto oglądać w oryginale i na jakim poziomie są osoby, oglądające SP z polskimi napisami.

chwilke sie zastanawiałem, bo w sumie nie wiem o co Ci chodzi czy pijesz do mnie, oczywiście wiem że oryginał w żaden sposób nie nawiązywał do naszego premiera, tylko po prostu rozśmieszyło mnie tłumaczenie i od razu o sadolu pomyslałem ;]
Zgłoś
Pater patriae 2012-11-13, 22:56 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Echis 2012-11-14, 0:08
@mesiash
Dziwny jesteś... Boję się ciebie...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 8:53
Słabe jak amerykańskie piwo. Jeszcze trochę, a pojawią się jednostki twierdzące, że rozwolnienie też im Tusk spowodował.

Polityk słaby, niemerytoryczny, klasyka 'elastyczności dla sondaży'. Ale prawda taka, że wszyscy oni nas w du... jadą bez poślizgu - ci, według niektórych, jedyni sprawiedliwi również.
Zgłoś
mesiash 2012-11-14, 8:54 1
@Peter patriae
Schlebiasz mi sprawdzając mnie w ten sposób.
Nie mam czasu żeby się rozpisywać, ale z nas dwóch to Ty się zachowujesz jakbyś posiadał wiedzę absolutną, podczas gdy w dużej mierze jest to tylko powtarzanie pustych hasełek (odsyłam do Twojego ostatniego postu z tego samego tematu, który tu przytoczyłeś).
Zgłoś
dth 2012-11-14, 9:13 3
@mesiash
Jeśli nie było w oryginale takiego tekstu, to tylko dobrze świadczy to o tłumaczu. Lokalizacja powinna odnosić się do wydarzeń i postaci które są albo przynajmniej mogą być znane osobom oglądającym. Nie wiem czy ktokolwiek uśmiechnąłby się gdyby w tłumaczeniu pojawiło się nazwisko jakiegoś amerykanina, którego nikt w Polsce nie zna. Nie ma chyba nic gorszego niż tłumaczenie słowo w słowo.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 9:28
też se otworzę notatnik z napisami i zmienie jedną linijke

zrobie screena i będzie świadczyć dobrze o polakach.
Zgłoś
MCL 2012-11-14, 9:31
Dlatego nie ogląda polskich subów, są po prostu słabe i mierne żarty twórców wszyscy wciskają tam gdzie nie trzeba jak Strassburger w Familiadzie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 9:51 1
Grande pozdro dla ludzi oglądających South Park z polskim tłumaczeniem
Zgłoś
MMAchu 2012-11-14, 12:16
Z ciekawości zajrzałem, jeśli ktoś chce sprawdzić 8:28 w tym odcinku, napisy napisami... W oryginale nie pada takie stwierdzenie
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 15:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem