Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
trzeci41 2015-03-19, 19:34 4
obejrzalem filmiki na youtube i po co i gosciu ma tylko filmiki z tego domu i naprawde nie widac aby tam cos gdzies bylo chodzilo mozliwe ze to prawda , jak bym na cos takiego trafil to oc🤬jał bym... posrał się w gacie i chyba przez okno wyskoczył
Zgłoś
endrju132 2015-03-19, 21:31
akcja od ... ?
Zgłoś
Acho 2015-03-19, 21:33 3
No na pewno jeżeli istnieją jakieś siły ponadnaturalne to nie mają co robić tylko straszyć w tak debilny sposób bogu ducha winnego człowieka.
Zgłoś
xmikexpl 2015-03-19, 21:36 13
Wszystkie filmy na YT są wykadrowane tak aby nie widać było całych elementów. Drzwi bez dolnej krwędzi, półka z książkami 3/4 widać. Sorry, ale skąd akurat wie że drzwi się otworzą i akurat wtedy kamera na drzwi nastawiona?? Chociaż wierzyć wierzę w takie niewyjaśnione. Sam z 20 lat temu słyszałem wieczorem jak ktoś szepcze moje imię 4 razy. Za pierwszym razem myślałem że mi się wydawało, za drugim trzecim już się prawie posrałem, a za 4 razem wybiegłem z mieszkania.. Do tej pory nie wiem kto to szeptał wiem że z korytarza dochodziło a sam byłem w domu.
Zgłoś
kosmerf 2015-03-19, 21:38
masz c🤬jowo rozstawione stoły w domu:D
Zgłoś
kolborano 2015-03-19, 21:43
Piękny obraz, wspaniały dźwięk, rewelacyjna gra aktorska. Oscar...

podpis użytkownika

"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Zgłoś
sado_m 2015-03-19, 21:49 1
Duchów nie ma co się bać. Ludzie są przecież dużo straszniejsi.
Zgłoś
tgdarek 2015-03-19, 21:50 3
To duch tego co malował te ściany tam pewnie straszy za karę
Zgłoś
kikutnik666 2015-03-19, 21:52 41
jesli lubicie historyjki o duchach to opowiem Wam jedna autentyczna

moj pradziadek mial poczucie potrzeby opieki nad domem i swoja corkami (w tym i moja babcia). Na łożu smierci (to autentyk- babcia przy nim byla) powiedzial, ze nie opusci domu poki corki zyja- dziwne slowa, no ale...

Tak czy owak pradziadkowi sie zmarlo, a w jego pokoju zaczelo straszyc- i to dosc solidnie. W sumie w calym domu cos sie dzialo- a to kroki bylo slychac, w nocy cien przechodzacej w korytarzu osoby bylo widac (choc nikogo nie bylo w domu), podobno slychac bylo takze westchnienia- nawet jesli bylo sie samemu w domu.

Najciekawiej bylo w pokoju pradziadkow. Ogolem ten pokoik stal sie takim pokojem dla gosci na nocowanie.
Kto mial z pradziadkiem dobre kontakty- ten mogl tam spac, przebywac itd. Gorzej gdy ktos byl niezbyt lubiany przez niego za zycia lub kladl sie spac po rodzinnej klotni.
Sciaganie koldry z czlowieka, zrzucanie z lozka, rzucanie przedmiotami, strumienie powietrza w ucho jakby ktos dmuchnal.

Moj brat cioteczny tez mial w sumie niedawno (z 5 lat temu) akcje w pokoiku. Ogolem byla jakas imprezka, potem jakas tam sprzeczka, brat pijany poszedl w kime... polozyl sie spac u pradziadka, a ze byl po klotni to nie bylo mu dane wyspac sie.
Ogolem cos zrzucalo go non-stop z lozka, koldre zbieral z drugiego konca pokoju, potrzasal ktos nim jak tylko przymruzyl oko, widzial cien faceta chodzacy po pokoju (i to calkiem wyraznie podobno).
Braciak myslal, ze to ktos z nas robi sobie jaja (a ze byl naj🤬y to i c🤬ja na oczy widzial), wiec w pewnym momencie rzucil czyms w goscia, ktory lazil po pokoju i wyparowal do niego per "odp🤬l sie".
Pradziadkowi chyba to sie nie spodobalo- brat dostal tak w ryja, ze na drugi dzien mial siniaka na kosci jarzmowej. Momentalnie otrzezwial. A jak otrzezwial to i zobaczyl, ze "polprzezroczysty, trojwymiarowy cien" (cytuje jego slowa- nie pytajcie) p🤬lnal mu z liscia to wybiegl z krzykiem z pokoju. Wiecej w tym pokoju sie nie pojawil, nawet w dzien, nawet na minute- próg pokoju był dla niego magiczna granica, gdzie konczy sie bezpieczny teren.
Co ciekawe- brat jako jeden z nielicznych nie wiedzial o nawiedzeniach takze mial ladna niespodzianke

Uprzedzajac pytania- tak, spalem tam i to kilkukrotnie. I nigdy nic mi sie nie stalo, nic nigdy nie poczulem, nie widzialem etc.
Moze to przez moj sceptycyzm co do zjawisk paranormalnych, moze moj ateizm... a moze po prostu pradziadek nic do mnie nie ma?

Powtarzam, historia autentyczna.
Zgłoś
Cergo 2015-03-19, 21:58 2
Powinien sprzedać ten dom! Najlepiej głuchemu i niewidomemu
Zgłoś
ZAwiaas 2015-03-19, 22:03 13
up gorzej jak dziadkowi zachce się r🤬ać
Zgłoś
321haribo 2015-03-19, 22:09
Sobota wieczór a ty se psikusy z dychami robiłeś. Laski lecą na takie nawiedzone domy?
Zgłoś
Lucian201 2015-03-19, 22:10 1
jak mnie wk🤬iają te sebixy napisze sobie że fejk i myśli , że jest zajebisty . Kolego skoro tak uważasz to k🤬a napisz jakie jest rozwiązanie Twoim zdaniem jeśli to nie spowoduje przeciążenia Twojego mózgu

ps.przez pierwsze kilka lat swojego życia wychowywałem się w leśniczówce w środku lasu i wydarzały się czasami rzeczy , których logicznie nie szło wytłumaczyć . Ogólnie moim zdaniem jeśli nie przeżyłeś czegoś podobnego nie zrozumiesz , a filmik prawdziwy albo bardzoi dobry fejk
Zgłoś
Osa_666 2015-03-19, 22:15
jeblo to jeblo, na c🤬j drazyc?
A tak na serio po wlasnych doswiadczeniach - mozliwe i wierze...
Po doswiadczeniach z parciem na internetowa slawe - moze byc fake...
Zgłoś
A................4 2015-03-19, 22:18 6

Idealne nagranie przed snem!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie