Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-03-19, 22:22
konto usunięte
2015-03-19, 22:25
Autor tłumaczył, że to nie jest dłoń. To etui telefonu. Na ziemię spadł obciążnik, który pozwalał telefonowi trzymać się w odpowiedniej pozycji!
konto usunięte
2015-03-19, 22:29
konto usunięte
2015-03-19, 22:30
konto usunięte
2015-03-19, 22:50
Przecież to jasne że duchy istnieją.
W wyobraźni pewnych pojebów.
konto usunięte
2015-03-19, 23:04
W Polsce to każdy dom jest nawiedzony, gdzie w gości nie wejdziesz to każdy ma telewizor.
A ja kiedyś oglądałem "Nie do wiary" i telewizor sam się wyłączył. Trochę się przestraszyłem, ale okazało się, że to nie żaden duch mi go wyłączył tylko po prostu telewizor zaczął się psuć, bo co raz częściej się wyłączał. Ale szkoda że duchy nie istnieją, przynajmniej było by ciekawie na świecie.
konto usunięte
2015-03-19, 23:40
To może byc prawda w moim domu tez się dzieją dziwne rzeczy. Np. nie raz na strychu słychać jakby ktoś starą szafe ciągnie i na dodatek słychać pukanie w ściany.
konto usunięte
2015-03-20, 1:25
To duch twojej wątroby zza światów woła o dietę
methos23 Czas się wyprowadzić
@Scania2352
przyzwyczaiłem się do tego, nie jest to "coś" groźne