👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a psze pani mogą być ukraińcy? Mamy tego taki zbytek że jak pani zna jakąs dobrą metodę spalania to może i by pomysł na biznes powstał, jakaś elektrociepłownia czy cuś...
daniel1040 napisał/a:
a psze pani mogą być ukraińcy? Mamy tego taki zbytek że jak pani zna jakąs dobrą metodę spalania to może i by pomysł na biznes powstał, jakaś elektrociepłownia czy cuś...
Uderz w stół, a odezwie się kacap.
0dbytBiskupa napisał/a:
Uderz w stół, a odezwie się kacap.
przednia logika, nie lubi ukraścierwa = kacap
kto nie z nami ten przeciw nam?
Najzabawniejsze jest że tylko naczelny upakochaś halman dał ci piwo, może ogarnąć wam spotkanie bo idealnie do siebie pasujecie.
hehe, pewnie wzięła mieszkanie w 2020. bo na nier🤬ach sky is the limit
Pablo-19898989 napisał/a:
Bardzo przemiła i uczynna kobieta. Miło się z nią rozmawia.
taka osobowość narcystyczno agresywna, nie sądzę, że jest w stanie spalić choćby jednego polaka, ale pamiętajcie, że takich świrów potem zatrudnia rząd do palenia w piecu a to rosjanami, a to Polakami a to jeszcze kimś tam. W obozach paleniem też się zajmowały jakieś niewyżyte świry.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie