A zajebac jej z liścia
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.

K🤬a, ale przej🤬a presja na kierowcy autobusu. Od niego zależy los kilku tysięcy osób. Ciekawe czy jest świadom tego, że w jego rękach jest życie tysięcy.
On sobie spokojnie jedzie autobusem, pewnie nawet nie wie że jest kluczową postacią w historii.
On sobie spokojnie jedzie autobusem, pewnie nawet nie wie że jest kluczową postacią w historii.
A ja ją doskonale rozumiem, może nie kilka tysięcy, ale z 1000 bym wytypował do skremowania.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
znana postać tamtejszych chodników i komunikacji miejskiej. Czasem używa angielskich wyrażeń na unicestwienie ludzi. Terminate itp.... dobry lot.

Ta mądra Pani występowała już na sadolu i to wielokrotnie.
To jakaś sztuka nowoczesna?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Trzeba pani użyczyć jakiegoś dynamitu, bo ostatnio w mediach cicho tak jakoś
150 tysięcy się zbierze no nawet więcej bo różne źródła podają inne ilości ile było na zbiegowisku tuska
ra0mir napisał/a:
A ja ją doskonale rozumiem, może nie kilka tysięcy, ale z 1000 bym wytypował do skremowania.
150 tysięcy się zbierze no nawet więcej bo różne źródła podają inne ilości ile było na zbiegowisku tuska
boże ale bym jej wylizał podnieca mnie bardzo
chciałbym żeby mówiła sprośne rzeczy podczas lizania o kremacji polaków np.

dgfdfg napisał/a:
boże ale bym jej wylizał podnieca mnie bardzo chciałbym żeby mówiła sprośne rzeczy podczas lizania o kremacji polaków np.
proponuje żebyś się wybrał razem z ta babą do specjalisty może wam pomoże
dgfdfg napisał/a:
boże ale bym jej wylizał podnieca mnie bardzo chciałbym żeby mówiła sprośne rzeczy podczas lizania o kremacji polaków np.
Ty perwersie...