Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nazizm z mlekiem matki
czaku20 • 2019-02-18, 20:23
Cytując :
"- Polacy wyssali antysemityzm z mlekiem matki - powiedział Israel Kac, pełniący obowiązki ministra spraw zagranicznych Izraela."

Kurde, nie wiedziałem, że mleko może być gazowane.

ukryta treść
PS: Sorki, że tak późno wrzucam kawał, ale akurat dzisiaj oglądałem ulubioną galę wrestlingu ż🤬dów - Elimination Chamber
Zgłoś
freaky 2019-02-18, 20:32 47
To ja przytoczę komentarz mojego pradziadka, który mimochodem słucha radia i jest bieżąco - "W pasiastych piżamach tak nie pyskowali"
Zgłoś
wilkoala 2019-02-18, 20:35 1
No jasne i dla tego noworodki bekają po ssaniu cyca .
Cyklonem B.
Zgłoś
banerr 2019-02-18, 20:49 1
Dostali dresy w paski i drewniane adidaski. I tak się wpisuję w polski antysemityzm.
Zgłoś
Ronoaro 2019-02-18, 21:07 1
Ż🤬dzi tracą przy bliższym poznaniu.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Noemi1998 2019-02-18, 21:08
z kawału wynika że Matki Polki były zagazowywane , a więc nie mogły rodzić , chyba że Niemcy podkładali pod cyca niemowlaka chwile po wyciągnięciu zwłok z komory , czego nie można wykluczyć...

podpis użytkownika

ale malutki hihihi :*:*
Zgłoś
McQurwa 2019-02-19, 0:21 3
A on to chyba z c🤬ja wyssał, że tak p🤬li

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
~mg_schutze 2019-02-19, 5:40
To ciekawe co oni wyssali z k🤬sa swoich starych...
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2019-02-19, 6:37 8
Zgłoś
Wiewór 2019-02-19, 7:40 2
Gościu prawdę powiedział a polactwo dostało rzadkiego srania
Wystarczy się przejść po pierwszej lepszej ulicy i poczytać na murach co potomkowie wielkich lechitów myślą o Ż🤬dach.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
garota 2019-02-19, 7:56
@up

Znasz temat bo bezpośrednio ciebie to dotyczy , ale nie martw się, nawet ż🤬dki mają prawo do ż🤬dzia.
Zgłoś
DiamondBack 2019-02-19, 10:08 5
Zgłoś
AK1942 2019-02-19, 11:19 6
Jebac k🤬y ż🤬dowskie .Na przestrzeni wiekow gdziekolwiek byli to ich przepędzali.Niestety w Polsce znaleźli schronienie,niewdzięczne pasożyty
Zgłoś
janlew 2019-02-19, 11:34 1
Szkoda że to nie prawda. Nie ma antysemityzmu w mleku matki. On jest jest jak kwiat, który zakwitnie tylko jeśli jest pielęgnowany prawdziwą wiedzą historyczną, i dobrze nawożony obornikiem i kalumniami jakie wypływają z ust antypolskich gnid w stylu Grossa, czy Kac-a
Zgłoś
Konto usunięte 2019-02-19, 11:51 8
Abraxus napisał/a:

Gościu prawdę powiedział a polactwo dostało rzadkiego srania
Wystarczy się przejść po pierwszej lepszej ulicy i poczytać na murach co potomkowie wielkich lechitów myślą o Ż🤬dach.

No popatrz Hipokryto. Pod innym postem wychwalałes Francuzów, którzy poddali się Niemcom i przez to uratowali swój kraj. W miedzyczasie kolaborując i dobrowolnie ładując ż🤬dów do pociagów, które jechały do obozów. Nie wspomne ze obecnie poziom antysemityzmu we Francji jest o wiele wiekszy niz w Polsce i tysiące musiało uciec.

fakty.interia.pl/swiat/news-cnn-rekordowa-liczba-zydow-opuszcza-francj...

Sadze wiec że cierpisz na dość powszweche zidiocenie i gdziekolwiek widzisz cos Polskiego to dostajesz ataku lewackiego zj🤬ia i srasz takie teksty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie