W knajpie.
- Szefie, dlaczego ta buda nazywa się "Pod Mleczną Krową”? Przecież chlejemy tu tylko piwsko...
- O, widzę, że nie widział pan jeszcze mojej żony...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-06-09, 21:55
Zaczął się sezon połowu krabów, że Boguś taki sucharorodny dziś?
konto usunięte
2015-06-09, 21:57
Te idiotyczne kawały dawno przestały być śmieszne ale oczywiście idą na główną bo dodaje je ten pacan
konto usunięte
2015-06-09, 21:57
konto usunięte
2015-06-09, 22:00
Lepiej jakąś nową historią z połowu zarzuć ; d
Normalnie by to nie weszło na główną, ale że wrzuca to naczelny błazen i jednocześnie najtęższy umysł sadistica to znajdzie się grupka idiotów, którzy dadzą za to piwo, bo przecież popierają "ikonę". Jakby BongMan napisał, że każdy kto mu da piwo to kretyn, to z powodzeniem dostałby 1000 piw a w komentach ci właśnie kretynie osikaliby się z radości, jaki to Bonguś kultowy...
@ wszyscy up.
Coś tak obstawiam, że to nie miało być ani suche, ani śmieszne.
To była karma dla takich jak wy. Zrobiliście to czego chciał.
A skoro tak wam źle, że lecą piwa za coś takiego, to olejcie jego wpisy i nie komentujcie ich.
Mniej komentarzy -> mniej zainteresowanych -> mniej piw -> mniej karmy dla trolla.
Piwko leci : )
nie zapominajcie o jego innych kontach