Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bezimienny90 2013-03-16, 16:55 2
tak powinna wyglądać kontrola trzeźwości
Zgłoś
D................k 2013-03-16, 17:01 83
Skojarzyło mi się z tym:

Niektórzy może pamiętają
Zgłoś
S................n 2013-03-16, 18:41 1
HA miałem coś podobnego za młodego,tyle że było mniejsze z kierowniczką i czerwon/ym/ą pancerzykiem/obudowę miało. Kilka biegów w wajsze. Ze trzy. No i klakson, rzecz jasna w kierowniczce. Wyświetlacz był zdecydowanie mniejszy . A tu widzę że jakaś wersja LARGE.
Zgłoś
bezimienny90 2013-03-16, 18:58 1
Suty, ja ostatnio odnalazłem taką na strychu i jeszcze działała, mimo iż baterie i sama gra kilkanaście lat... ;D
Zgłoś
Marllix 2013-03-16, 20:19 1
Suty_dziobaka napisał/a:

Skojarzyło mi się z tym:
Obrazek
Obrazek

Niektórzy może pamiętają

Zajebista gierka,lubiałem w to grac.Ale nigdy nie zapomnę jak kupiłem gierke na pegazusa,troche pograłem i mi sie rozj**ał,to była dla mnie tragedia.
Zgłoś
I................6 2013-03-16, 20:47 1
^^ To były czasy. Miałem identyczną. Chętnie bym sobie w to pograł.
Zgłoś
b................z 2013-03-16, 21:10
ja ostatnio dostałem taką od mamy na urodziny, tak jak 15 lat temu! nie wiem skąd ona to wzięła ale jest wielka
Zgłoś
dumad 2013-03-16, 21:18 6
to był mój pierwszy przenośny komputer grałem w to w autobusach pks i jadąc gdzieś dalej pociągiem. Jeszcze miałem walkmana na kasety
W domu zaś konsola "pegasus", w którą grałem jak padał deszcz no bo jak nie padało to tylko na podwórku się siedziało
Mogę chyba uważać że moje dzieciństwo było udane

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
s................r 2013-03-16, 21:56
@Suty dziobaka, dlaczego tam pisze 2000 in 1? Grałem w to jak byłem mały ale nigdy nie ogarniałem dlaczego tam było x in 1 ;p
Zgłoś
Z................m 2013-03-16, 22:17
Kiedyś, kiedyś były sobie książki Słodowego, facet opisywał tam budowę prostych i fajnych zabawek. Coś w tym stylu również się tam znalazło - z tym że bodajże była tam kierownica i po prostu narysowana ulica zamiast przeszkód, a całość miała służyć za "prosty symulator jazdy"

W sumie wersja z przeszkodami sprawia, że chciałbym takie coś mieć, robi się "grywalne".
Zgłoś
S................e 2013-03-17, 2:43
No to teraz polewamy dla tego kto znajdzie instrukcję jak to skonstruować!
Zgłoś