envy13 napisał/a:
ukraińskie ścierwa
No nieładnie z takimi komentarzami. Przecież jeszcze kilka miesięcy temu żeście się fajnopolacy w zbiórki organizowali, białe obrusy im we własnych chatach na śniadanko wystawialiście

O k🤬a jaką ja mam z was bekę

paclawek napisał/a:
Ze zbiorki spod lidla
...na odbudowę muzeum UPA we Lwowie

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Mamy swoich ciapatych. Gratuluje zejbom z serii "unga bunga to nasz krąg kulturowy, nie to co ciapaki we Francyyyjiii"...
Brawo typowi za to że im wyj🤬 lusterko .... Mysałem że wyjdą do niego ale sp🤬olili bo niedożywione ukry zobaczyły typa 2 razy większego od nich..... Od gieroje z nad Donu 🤣
[ Dodano: 2024-09-19, 04:32 ]
Mi k🤬a maczeta wypadała jak Polacy śpiewali czerwoną kalinę ..... "Solidarni" nie z tymi co trzeba a powiedz coś to byłeś agentem Putina naziolem itd ....🙄 Jak ukr i rusek to ten sam pies j🤬 obu c🤬j ich matką w cyce
[ Dodano: 2024-09-19, 04:32 ]
qaz123edc napisał/a:
No nieładnie z takimi komentarzami. Przecież jeszcze kilka miesięcy temu żeście się fajnopolacy w zbiórki organizowali, białe obrusy im we własnych chatach na śniadanko wystawialiście
O k🤬a jaką ja mam z was bekę
Mi k🤬a maczeta wypadała jak Polacy śpiewali czerwoną kalinę ..... "Solidarni" nie z tymi co trzeba a powiedz coś to byłeś agentem Putina naziolem itd ....🙄 Jak ukr i rusek to ten sam pies j🤬 obu c🤬j ich matką w cyce
intermag napisał/a:
A tymczasem inni ( bracia ) pomagają powodzianom
Dobry brat ukr pomaga ratować dobytek bratu Polakowi który zalało dom ....a j🤬y rząd Tuska SOP i żetony faszystowskie się przyj🤬y...
Hahahaha k🤬a mówiłem ludzią że to co robimy jest k🤬a jak z imigrantami we Francji i Niemczech bo to taka sama dzicz co ruscy tylko że ze bliżej językowo nam to byłem j🤬y od ruskich trolli i c🤬jów faszystowskich .....
Stwórzmy kirwa grupę, zacznijmy wyłapywać ścierwa. Do bagażnika i za płot graniczny. Widły zaj🤬e