Mam nadzieję, że chłop, który wyj🤬 im lusterko zdążył jeszcze im wp🤬lic
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
No trzeba ich jeszcze więcej importować, jak byśmy własnych zjebów już po korek nie mieli.
Frog, Sebek "podpalacz" z emiratów, czy Guma "łazienkowska" Żak.
Wyłapać ścierwa, poprzetrącać ręce i nogi (pasażerom również), co by nigdy więcej nie mieli jak za kierownice wsiąść. I to zanim któryś znowu kogoś zabije, a nie listy gończe po czasie wypuszczać i patrzeć jak się z "wymiaru sprawiedliwości" nabijają.
Frog, Sebek "podpalacz" z emiratów, czy Guma "łazienkowska" Żak.
Wyłapać ścierwa, poprzetrącać ręce i nogi (pasażerom również), co by nigdy więcej nie mieli jak za kierownice wsiąść. I to zanim któryś znowu kogoś zabije, a nie listy gończe po czasie wypuszczać i patrzeć jak się z "wymiaru sprawiedliwości" nabijają.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
a policja pewnie ich szuka (mam nadzieję) albo skończą jak ten srepetti czy jak mu tam było
Za każde wykroczenie powinno się ich z punktu ekspresowo deportować, wprost na granicę, z dziesięcioletnim zakazem wjazdu do EU.
Niech wtedy pokozaczą, c🤬le niemyte.
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
ex32 napisał/a:
Dałem piwo za tego typa na pasach z 0:51
I widły im w dupe niech się ruskie bawią
żmij napisał/a:
Za każde wykroczenie powinno się ich z punktu ekspresowo deportować, wprost na granicę, z dziesięcioletnim zakazem wjazdu do EU.
dokładnie
Już namierzać to ukrowskie ścierwo i deportować żeby walczyli za ojczyznę.
kingman napisał/a:
Skąd takie auto?
Zapewne z uczciwej pracy...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!