Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
PeterNORTH 2024-09-19, 20:40
OpenStreetMaps napisał/a:

Nie ma piwa za wiochę. Mentalnym wieśniakom się wydaje że jeśli coś w Polsce nazwą po brytolsku to będzie bardziej prestiżowo.
Warszawa debilu a nie jakieś Warsaw.
Cieka jest granica pomiędzy inter-nacjonalnością a śmiesznością.
Wszelkie anglojęzyczne nazwy są w Polsce nadużywane.
Inni nie będą szanować nas jeśli my nie będziemy szanować się sami.

shut up swój ryj warsaw menie.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2024-09-19, 20:45
PeterNORTH napisał/a:

shut up swój ryj warsaw menie.

PiotrekPółnoc nie bulgocz!
Zgłoś
Lucky_Mariano 2024-09-19, 20:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tigerqaz 2024-09-19, 21:33
Ostatnio często jeżdżę wieczorami i w nocy przez Warszawę i mam kurewsko wielką nadzieję, że spotkam was na swojej drodze.
A moja Scania ma ochotę schrupać wasze zderzaki ;D
Zgłoś
Razmuser 2024-09-19, 23:16 1
ex32 napisał/a:

Dałem piwo za tego typa na pasach z 0:51

Jak to kiedyś w podstawówce było "nowe nie deptane".
P.S. taj to ktoś na wykop do detektywów, może znajdziemy rozwinięcie tematu jak żelus płacze nad porysowanym autem od taty:)
Zgłoś
Heliar 2024-09-19, 23:33
ex32 napisał/a:

Dałem piwo za tego typa na pasach z 0:51

Za słuchawki w uszach i srajfon w łapie? Taki sam debil jak te ukry
Zgłoś
grzecho464 2024-09-19, 23:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lesku73 2024-09-20, 0:49 1
proszę was ukraińskie ścierwa, wyjebcie następnym razem w przęsło jakiegoś mostu plizzz czekamy na filmik
Zgłoś
gonzor 2024-09-20, 0:54
Gdyby rządził KAczyński i MAciarewicz, to nie było by takich wyścigów po waszej stolicy kraju nadwiślańskiego. A macie Niemca, więc Ukry robią sobie z wami co chcą, wy Polacy jesteście SŁABI. Ach SORRY jesteście MOCNI ale przed QWERTY
Zgłoś
marmar 2024-09-20, 14:57
Brać na front
Zgłoś
Major_1999 2024-09-20, 16:08 1
Zgłoś
QlimaX09 2024-09-20, 20:29 1
Zgłoś
okotdi 2024-09-21, 0:28 1
Zgłoś
Smoku 2024-09-21, 16:24
Nie oglądać. Nie rozbili się.
Zgłoś
RAZAK 2024-09-21, 16:44
spokojnie, pare dni i będą tutaj osmoleni wrzuceni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem