Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Negocjacje
albatroz • 2012-03-16, 22:08
Premier Izraela usiadł do pokojowych negocjacji z Arafatem.
Premier zapytał czy na początek negocjacji może przytoczyć pewną historię, na co Arafat się zgodził.
Premier zaczyna opowiadać :
"Lata przed tym, jak Izraelici przybyli do Ziemi Obiecanej i osiedlili się w niej, Mojżesz wiódł ich przez 40 lat poprzez pustynię.
Izraelici zaczęli narzekać na pragnienie i wtedy stał się cud :
przed nimi pojawiło się źródło i strumień. Napili się więc, by zaspokoić pragnienie, a żeby w pełni wykorzystać możliwość,
również się wykąpali. Mojżesz także się wykąpał. Kiedy wyszedł z wody, okazało się, że jego ubrania zniknęły.
- Kto zabrał moje ubrania ? - zapytał Mojżesz.
- To byli Palestyńczycy - odpowiedzieli Izraelici."
- Chwila, chwila - przerywa mu
Arafat - nie było Palestyńczyków
w czasach Mojżesza!
- No dobrze - odpowiada premier
Izraela - skoro to już ustaliliśmy to możemy rozpocząć negocjacje.

podpis użytkownika

Cthulhu is not death!
Zgłoś
X................8 2012-03-16, 22:56
Wiem że to ma być tylko kawał, ale powiedzcie mi, który z przywódców żydows... pfu! Izraela dokonał więcej niż on dla pokoju między nimi?

Nawet nie wiadomo jak nazywa się ten ich cały premier z tego kawału
Zgłoś
BongMan 2012-03-16, 23:07 16
Izrael powstał tylko po to żeby Amerykanie mieli komu broń sprzedawać.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
DsBt256 2012-03-17, 0:33 3
Broń którą Izrael sam sobie wytwarza... Oczywiście, kupują broń z zachodu, ale mimo to radzą sobie sami. A jak było gdy potrzebowali myśliwca? Wykradli plany samolotu Mirage 5 z Francji..
Zgłoś
S................x 2012-03-17, 4:43 5
Nie mam nic przeciwko istnieniu państwa Izrael, przeciwnie, gdyby nie oni, to te j🤬e araby musiałyby skupić uwagę na kimś innym. Jak myślicie, na kim?
Zgłoś
fri.K 2012-03-17, 10:42 2
Slonx napisał/a:

Nie mam nic przeciwko istnieniu państwa Izrael, przeciwnie, gdyby nie oni, to te j🤬e araby musiałyby skupić uwagę na kimś innym. Jak myślicie, na kim?

Skupić mogą się na sobie patrz Iran | Irak. Oni mają sporo powodów by się nawzajem pozabijać, choć wolałbym by najpierw połączyli siły, zredukowali liczbę szczurów, a później nawzajem sobie gardła podcięli.

podpis użytkownika

Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.
Zgłoś
S................x 2012-03-17, 12:35
fri.K napisał/a:

Skupić mogą się na sobie patrz Iran | Irak. Oni mają sporo powodów by się nawzajem pozabijać, choć wolałbym by najpierw połączyli siły, zredukowali liczbę szczurów, a później nawzajem sobie gardła podcięli.

Chciałbym wierzyć w to, że arabusy mogą skupić się tylko na sobie, niestety, historia mi na to nie pozwala.
Zgłoś
pakicito 2012-03-17, 14:14 3
@up
jaka historia? jak p🤬lniesz mi tu o WTC i arabach w samolotach to lepiej idz odrazu skladaj papiery na szambonurka, bo z twoim IQ to tylko tam kariere zrobisz
Zgłoś
mathew 2012-03-18, 0:37 3
@ kolejny p🤬lony zwolennik teorii spiskowych idź lepiej na jakieś forum dla takich jak ty i wyżal się jak to na sadolu ludzie nie chcą ci wierzyć, arabowie od czasów krucjat nienawidzą europejczyków i skupiają się na tym jakby tu wyrżnąć niewiernych
Zgłoś
Manian 2012-03-18, 1:15
@up wyp🤬alaj ...
b................9 2012-03-18, 1:15 1
Nie ma co się kłócić bo ogólnie myślę, że wszyscy tu solidarnie życzymy im żeby sie powyżynali nawzajem do ostatniego żywego, Irany, Iraki i cała ta szalona wybuchowa ekipa
Zgłoś
pakicito 2012-03-18, 2:09 1
Cytat:

@ kolejny p🤬lony zwolennik teorii spiskowych idź lepiej na jakieś forum dla takich jak ty i wyżal się jak to na sadolu ludzie nie chcą ci wierzyć, arabowie od czasów krucjat nienawidzą europejczyków i skupiają się na tym jakby tu wyrżnąć niewiernych

ta, dla takich jak ty, teoria spiskowa jest miec wiecej niz 70 IQ
Zgłoś
A................4 2012-03-18, 9:11 2
Znam lepszy.

Naród gra w karty z Tuskiem. Ale Tusk strasznie oszukuje - mówiąc prościej: rżnie ich w dupę bez wazeliny aż czuć spalenizną. No i tak grają i grają, aż nagle Naród mówi:
- Nie powiem kto tu oszukuje, ale jak przyp🤬olimy w ten rudy łeb...!
Zgłoś
mathew 2012-03-18, 12:46
@pakicito szczególnie wy pokazujecie tymi postami swoje wysokie IQ, coś się czepił czyjegoś IQ popracuj w pierw nad swoim geniuszu
Zgłoś
ProVVe 2012-03-18, 19:02
Wiesz z takim podejsciem mozna wiele zdzialac... Np.
-Zydzi kradli wlocznie Chrobremu, Ottonowi itp., itd. (krolom w Europie)
-Zaraz zaraz nie bylo zydow w Polsce i Europie nawet za Mieszka.
-No właśnie... Nie bylo

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie