LOL, przeciez na poczatku nazistami byli czarni tak samo jak skinhedami wiec nie wiem co w tym dziwnego :|
chyba żyjesz w alternatywnej rzeczywistości - albo mylisz pojęcia

LOL, przeciez na poczatku nazistami byli czarni tak samo jak skinhedami wiec nie wiem co w tym dziwnego :|
Noż cholera a ja myślałem że w Anglii.... ale ze mnie kretyn

podpis użytkownika
Wszystko co mądre powiedział już ktoś inny.[img:8ae40cbec7]http://images32.fotosik.pl/151/771ffa49e6e2c7c8.gif[/img:8ae40cbec7]

Czarni naziści to jest nic!! Wyobraźcie sobie że są ż🤬dzi naziści...
Patrz film: "Fanatyk"

Nazim, a właściwie narodowy socjalizm, jest skrajną ideologią powstałą jako wynik rozwoju społeczeństwa masowego i ideologii demokratycznej oraz socjalistycznej, będąc zarazem swoistym rozwinięciem i uzupełnieniem tej ideologii o pierwiastki szowinistyczne i rasistowskie.
A to, że był ideologią NSDAP to już inna bajka ;] Gdyby "wymyślili" go np Arabowie to tak samo dziwnie patrzylibyście na białych nazistów ;]

I co w tym takiego niezwykłego?? Nazistą może być każdy do cholery ;]
A to, że był ideologią NSDAP to już inna bajka ;] Gdyby "wymyślili" go np Arabowie to tak samo dziwnie patrzylibyście na białych nazistów ;]
My mamy nazizm. Niech cz🤬chy i arabusy wymyślą sobie jakieś inne ścierwo

Nazistą może być każdy, a raczej Narodowym socjalistą(pełna nazwa), bo to tylko system połączony z ideologią, który może dostosować do siebie każdy naród, rasa...
Na Narodowy socjalizm składa się również Nacjonalizm, który szczególnie uwydatnia się u ż🤬dów, ale nie sądzę żeby oni sami uważali się za nazistów czy nimi byli. Ich skrajny nacjonalizm raczej nie powinien dziwić i jest tak stary jak stary naród