👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Już dawno po, ale dobrze. Niektórzy dalej tkwią w przeświadczeniu, że to był człowiek "waczlący o równouprawnienie". Tak bardzo, że teraz RPA jest jednym z najbardziej przestępczym krajów.

Prawactwo w wykonaniu niektórych przyniosłoby skutki stokroć gorsze od stalinizmu!

Zauważyliście że tylko takim "bohaterom" [co to lizali dobrze dupsko jewbom] hollywood kręci biografię ?

PogromcaDziewic napisał/a:
Już dawno po, ale dobrze. Niektórzy dalej tkwią w przeświadczeniu, że to był człowiek "waczlący o równouprawnienie". Tak bardzo, że teraz RPA jest jednym z najbardziej przestępczym krajów.
Śmiem twierdzić, że byłeś w RPA i zostałeś wyr🤬any przez stado murzynów, że takie bzdury piszesz.
Ja tam akurat niedawno byłem i nie potwierdzam tych rewelacji.
vass napisał/a:
Śmiem twierdzić, że byłeś w RPA i zostałeś wyr🤬any przez stado murzynów, że takie bzdury piszesz.
Ja tam akurat niedawno byłem i nie potwierdzam tych rewelacji.
Czyli nie "zostałeś wyr🤬any przez stado murzynów" i jesteś z tego powodu zawiedziony. Wszystko jasne.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie