Już dawno po, ale dobrze. Niektórzy dalej tkwią w przeświadczeniu, że to był człowiek "waczlący o równouprawnienie". Tak bardzo, że teraz RPA jest jednym z najbardziej przestępczym krajów.
Szkoda tylko tego, że Mossad szkolił murzyna.
Ale przecież tego nie dowiesz się z mediów (choć TVN24 podała takie info po śmierci Żydomendela), a każdy wpis na necie to teoria spiskowa przeciwko biednemu murzynowi. Tak biedny borok walczył o swoich czarnych braci, że sam ich zamykał w więzieniach z byle pretekstu.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

Ale przecież tego nie dowiesz się z mediów (choć TVN24 podała takie info po śmierci Żydomendela), a każdy wpis na necie to teoria spiskowa przeciwko biednemu murzynowi. Tak biedny borok walczył o swoich czarnych braci, że sam ich zamykał w więzieniach z byle pretekstu.

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Czerwona zaraza, rak współczesnej cywilizacji...
podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.

Prawactwo w wykonaniu niektórych przyniosłoby skutki stokroć gorsze od stalinizmu!

Zauważyliście że tylko takim "bohaterom" [co to lizali dobrze dupsko jewbom] hollywood kręci biografię ?

@JesusChytrus
Ktoś chyba dawno drogi krzyżowej nie odbył.
@temat
Wiadomo że jak wszelkie media zachodnie i państwowe piastują kogoś na wielkiego bohatera to trzeba się doszukiwać konkretnej prawdy. Tego frajera nawet w MTV swego czasu piastowali, reklamami 20 sekundowymi. Kraje afrykańskie takie jak RPA kiedy były przekazywane w ręce małp miały zajebisty potencjał ale widać trzeba bata do tych człekokształtnych .
Ktoś chyba dawno drogi krzyżowej nie odbył.
@temat
Wiadomo że jak wszelkie media zachodnie i państwowe piastują kogoś na wielkiego bohatera to trzeba się doszukiwać konkretnej prawdy. Tego frajera nawet w MTV swego czasu piastowali, reklamami 20 sekundowymi. Kraje afrykańskie takie jak RPA kiedy były przekazywane w ręce małp miały zajebisty potencjał ale widać trzeba bata do tych człekokształtnych .
@up - smiechlem
. Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Poszukajcie po internetach co ta murzyna zrobił ze swoim krajem jak biali oddali władze dla asfalta. Dodam tylko, że u tam w kraju wiecznego brudu jest najwięcej gw🤬tów na świecie według danych, które są oficialne. A i jeszcze jednoi sex z dziewicą leczy "Ejca" Pozdro dla mudzynów. A Poliki co się z nimi puszczają niech NIGDY TU NIE WRACAJĄ. Niech żrą gówno no miejscu a nie na wynos.
PogromcaDziewic napisał/a:
Już dawno po, ale dobrze. Niektórzy dalej tkwią w przeświadczeniu, że to był człowiek "waczlący o równouprawnienie". Tak bardzo, że teraz RPA jest jednym z najbardziej przestępczym krajów.
Śmiem twierdzić, że byłeś w RPA i zostałeś wyr🤬any przez stado murzynów, że takie bzdury piszesz.
Ja tam akurat niedawno byłem i nie potwierdzam tych rewelacji.
vass napisał/a:
Śmiem twierdzić, że byłeś w RPA i zostałeś wyr🤬any przez stado murzynów, że takie bzdury piszesz.
Ja tam akurat niedawno byłem i nie potwierdzam tych rewelacji.
Czyli nie "zostałeś wyr🤬any przez stado murzynów" i jesteś z tego powodu zawiedziony. Wszystko jasne.