Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Neonazistowska Angora w natarciu
Konto usunięte • 2012-10-26, 4:47
Przeglądałem ostatnio internet i natrafiłem na ciekawe zjawisko. Popularna gazeta Angora zamieściła na swojej okładce niewinny żart będący komentarzem do tego co się aktualnie dzieje i o czym większość ma już wyrobione zdanie. Sprawa szybko zostałaby zapomniana gdyby nie fakt, że zażartowano sobie z ż🤬dów. Jak wiadomo żądają od nas 65mld. USD.

- "Otwarta Rzeczpospolita" (stowarzyszenie przeciw antysemityzmowi i ksenofobii) skierowała sprawę do prokuratury.
- Amerykańska Liga Przeciw Zniesławieniu prosi o reakcję Ambasadę RP w Waszyngtonie.
- Jeden z największych izraelskich dzienników "Maariv" publikuje artykuł "Nienawiść Warszawy".
- Eli Barbur, znany dziennikarz pracujący w Izraelu, na swoim blogu napisał o "menelstwie Angory".

Polska gazeta została postawiona na równi z Der Stürmer. Oto kilka zdjęć z tej gazetki:

Warto zauważyć, że nazwanie ż🤬da pazernym jest zbrodnią ale Polaka to już można nazywać nazistą, ksenofobem itd.

Źródła:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,9450808,Liga_Przeciw_Znieslaw...
gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/506203,sprawa_okladki_angory_z_kar...
informacjeusa.com/2011/04/19/swiateczne-opamietanie-angory/
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-26, 14:39 1
Bongman najlepszy: na każdym kroku wrzuca na Niemców, cyganów, ale ż🤬dów broni...
Chyba pierwszy raz mnie rozbawił.
Nie no, żartowałem, bez przesady, ale się uśmiechnąłem chociaż
Zgłoś
ZimnySkurwiel 2012-10-26, 15:02
Chyba czas rozpocząć nabór do C18 w Polsce
Zgłoś
BongMan 2012-10-26, 15:28 1
Za nazwanie mnie żałosnym gnojkiem nie ma warna, a ja za nazwanie (w odwecie) tego gościa ćwokiem, warna dostałem? Ciekawe... Równi i równiejsi? Moderatorze, bądź konsekwentny i sprawiedliwy.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-10-26, 15:33 ]
nagroda przyznana - zwykłe przeoczenie

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-26, 15:42
rozluźnijcie łydki Panowie

mały ż🤬dek mówi do ojca ż🤬da:
-tato daj mi 10 zlotych
-5 zlotych?! na c🤬j ci 3 zlote!? masz tu 2 zlote i nie zgub tej zlotowki

ku chwale ojczyzny!
uwaga zydzi sa wsrod nas!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-26, 15:43
BongMan, wrzuć lepiej jakiś dowcip o ż🤬dach
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-26, 15:44
Mnie zwyzywał raz ten koleś: sadistic.pl/call-of-duty-afganistan-vt141422,15.htm1441144
Nie dostał warna, chociaż pisałem na "czacie" sadolowym w obecności moderatorów i podałem link.
Zignorowali to.
Bongman dostał ostrzeżenie, zaraz się poskarżył i zobaczcie: Angel po kilku minutach wstawił warna.
Ot taka ciekawostka

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-10-26, 17:56 ]
pokaż wpis na SB w archiwum
Zgłoś
kzm 2012-10-26, 15:51
K🤬a, wprowadźcie jakąś lepszą opcję ukrywania tematów żebym nie musiał takiego neonazistowskiego gówna czytać.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-26, 15:52
@mr_9mm może to ż🤬dowski SPISEK?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-26, 16:14 5
bongman to albo ż🤬d albo filosemita. Swoich rodaków (albo i nie rodaków) obraża, dla niego każdy arab to terrorysta a ż🤬d to biedny żuczek na którego cały świat się uwziął. Co się dziwić już od końca drugiej wojny światowej starano się wszystkim takie poglądy wpoić. Dwoma najlepszymi narzędziami ż🤬dów do obrony i trzepania kasy jest holokaust i antysemityzm. Holokaust to na prawdę głupie bajki oparte na zeznaniach lipnych światków. Jak ktoś spyta się w jaki dokładnie sposób działały te komory gazowe to nikt nie umie udzielić odpowiedzi która rozwiałaby wątpliwości. Antysemityzm jest jeszcze głupszym zjawiskiem bo ż🤬dzi stanowią tylko 7-10% ludności semickiej a na dodatek wśród nich są tacy którzy wcale nie mają pochodzenia semickiego. Izrael jest państwem okupantów, zbrodniarzy. Jedyną rację bytu mają z powodu tej swojej powojennej propagandy i przekręcania historii.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-26, 16:20
k🤬a, myślałem ze zajmiecie sie problemem, a wy jak zwykle p🤬licie i spinacie c🤬j wie o co. Za co niby im mamy płacić? Od średniowiecza Polska uchodziła za schronienie przedewszystkim dla ż🤬dów i co? K🤬a bez przesady, troszke wybujałe pretensje, zrozumiem wpis, ale oficjalny dyplomatyczny op🤬l? A po te 60 baniek niech ida do naszego elektryka idą. Wg mnie niech sp🤬alają z tymi roszczeniami. I nie mam nic do ż🤬dów, murzynów, tylko do pedałów
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-26, 16:24 2
BongMan napisał/a:

Za nazwanie mnie żałosnym gnojkiem nie ma warna, a ja za nazwanie (w odwecie) tego gościa ćwokiem, warna dostałem?

Masz człowieku problemy Mam nadzieję, że nie płakałeś nad swoim nędznym losem kiedy to zauważyłeś. No ale dobra, i ja się pobawię:
Postuluje o warn dla tego osobnika: jest istnym rasistą. Nienawidzi Palestyńczyków i pisze, że powinno się ich wymordować. Skoro JARUS! dostał warna, za obrażanie Ż🤬dów czemu obelgi na naród Palestyński przeszły niezauważone? Tym bardziej, że to nie jest niechęć jak w innych komentarzach a nienawiść na wręcz chorym poziomie.
Zgłoś
Kuba_Gda 2012-10-26, 16:32 2
Odrazu neonazistowskie - to jest k🤬a robienie ludziom wody z mózgu.
Atysemckie - tak, rasistowsie - siłą rzeczy też. ale nazistów trzymajcie od tego z daleka.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-26, 16:53 2
Bo antysemita to nie jest osoba nie lubiąca ż🤬dów tylko osoba której ż🤬dzi nie lubią...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-26, 17:26
A ja wam powiem ze przez zydow to jeszcze bedzie 3 wojna swiatowa
Zgłoś
Marshal 2012-10-26, 17:30 1
Ja tam nic nie mowie, ale antysemityzm nie wzial sie z niczego.

Wg mnie w tym wypadku gazeta ma racje i robi to dobrze - zmusza do myslenia i zastanowienia sie nad dana kwestia.
A temat oddawania gruntow BYLYM wlascicielom jest tak stary jak III RP. Bo jakos nie wydaje mi sie zeby ludzie tak "walczyli" po sadach w czasach PRL o swoje grunty, ktore zostaly przejete dekretem Bieruta. Przyszloby paru smutnych panow i dana osoba mialaby wakacje zimowe na Syberii i tyle.
Teraz wszyscy nagle sobie przypominaja co, gdzie i ile tego mieli po tym jak juz te budynki, grunty itp. zostaly zagospodarowane, odnowione, ktore byly utrzymywane od 60 lat.
No ale takie to nasze sady i politycy, ze teraz my z wlasnej kieszeni oddajemy prywatnym ludziom kase, ktora wg mnie sie nie nalezy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie