👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dokladnie, to jeden z najwierniejszych fanow pogoni a do tego jak widac, niezly fazowicz
brechtam bo rozpoznaje jeszcze dwoje znajomych na tym filmiku

Nerd to taki lamus jak ty, ze cie tam nie bylo tylko siedzisz cale zycie przed kompem. Chlopaczyna sie przynajmniej dobrze bawil... A po przepustce ze szpitala dyma twoja stara. Elo

dud666 napisał/a:
Nerd to taki lamus jak ty, ze cie tam nie bylo tylko siedzisz cale zycie przed kompem. Chlopaczyna sie przynajmniej dobrze bawil... A po przepustce ze szpitala dyma twoja stara. Elo
Ja po prostu skopiowałem oryginalny tytuł z innego portalu. A poziom Twojej wypowiedzi świadczy o tym, że chyba mało miałeś do czynienia ze szkołą, ale spokojnie - wszystko przed Tobą, wszechwiedzący napinaczu

rrdzony napisał/a:
sex muzyka politechnika
nie wszyscy nasi studenci tak wyglądają

Ten gościu był dwa lata temu na sylwestra w Tango w Szczecinie zajebisty many ciągle krzyczał POGON POGON SZCZECIN

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie