👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten koleś to Michal ze szczecina. To ze jest uposledzony daje mu nad reszta Was, tych niby normalnych a w rzeczywistosci uposledzonych normalnoscia, przewage zje*istej pozytywnosci! To widac na filmie, wszystkie maski jak deski z brudnego klozetu, sztywne i smutne a on jeden imreze nakreca! Gdyby bylo wiecej takich "chorych" ludzi to ten swiat bylby zdrowszy!
Dlatego nie chodzę na festyny albo koncerty w dzień.
Ludzie jakieś kompleksy maja ;x
Ludzie jakieś kompleksy maja ;x

Koksy impra i kejt rajan na imprezie se poszlajam! bawi się kolo a reszta jak pionki haha
solter909 napisał/a:
z tego co widze to są Dni Morza w Szczecinie ;d
na dni morza nie ma takich gwiazd przeciez ;D the tall ships races 2007
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie