Natknąłem się przypadkiem na ten o to wywiad, zakładam że sporo użytkowników tego forum ma gdzieś w piwnicy, bądź też w sypialni, jakiś przynajmniej nieduży ołtarzyk ze zdjęciem Nergala - takwięc postanowiłem umieścić materiał tu gdzie jego miejsce.
Chociaż nie jestem zwolennikiem ani Nergala ani jemu podobnych, dałem to radę obejrzeć do końca i nikt wcale mnie do tego nie zmuszał.
P.S.
Jestem niemalże pewien, że o dziwo, tego tutaj jeszcze nie było, ale jeżeli się mylę to przepraszam.
Konto usunięte
2010-05-29, 19:53
2 części brak =<
Konto usunięte
2010-05-29, 20:38
to tak jakbyś wrzucił k🤬a pełnometrażowy zj🤬y film i zastanawiał się czy mógł już tutaj kiedyś być wrzucony...
Nergal to ciekawa postać, ale...
Blackened Death Metal ssie.
Wolę zwykły Black.
gab.
2010-05-29, 22:25
a ja wole brutal death
a ja wolę wegetariański progresywny grindcore christian metal
Konto usunięte
2010-05-30, 1:50
Ale suchy opis... nie zesraj się
Konto usunięte
2010-05-30, 3:30
a ja wolę Basię Schejbal w mojej sypialni
Konto usunięte
2010-05-30, 4:06
Co niby ciekawego jest w Nergalu? Jego żałosne dowc🤬y?
Peter i Titus o których Kuba wspomniał w programie to ciekawe postacie, w Nergalu nie widzę nic ciekawego.
Chudzina ma rację. Polska za granicą nie słynie z Edyty Górniak tylko z dobrej muzyki metalowej, pijaństwa i złodziejstwa
podpis użytkownika
Retaliate and devastate
Konto usunięte
2010-05-30, 6:00
ja tam poprosze 2 czesc, najlepiej tez z napisami w engliszu (a cwicze jezyk, a co!)
Konto usunięte
2010-05-30, 9:04
to, że brak drugiej części, znaczy tylko tyle, że nawet tego nie obejrzałeś. Jak Tobie samemu coś się nie podoba albo nie interesuje to po c🤬j to wrzucać na forum dla innych? No k🤬a.
Lalala, mi się tam podoba.
podpis użytkownika
Banda hipokrytów udających patriotów
Konto usunięte
2010-05-30, 9:48
Co jak co, ale mnie rozj🤬eś umieszczając tylko fragment...
fail.