Pani przedszkolanka nie musi lubić wszystkich dzieci
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj tam, każdemu się zdarza.
konto usunięte
2018-05-15, 6:11
Nie osadzajmy, może to jej własne.
Zwykłe ścierwo nie przedszkolanka
też robiłem za młodego ,,żart ze znikającym krzesłem". Tylko rówieśnikom a nie gnojakom.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Może starzy wiszą czesne?
@SaveTheTrees o, to, to to! Ostatnie zdanie. Ilu to ja ludzi znam co poszli na psychologię samemu mając poważne problemy. I to nie dla tego, że ja tak mówię, tylko faktycznie pół życia przesiedzieli u specjalistów.
Większość osób które poszły na pedagogikę to kobiety które wiedziały, że nie poradzą sobie na innych kierunkach studiów a poszukiwanie pracy w warunkach rynkowych nie jest dla nich - nie chcą z nikim konkurować, nie chcą być oceniane i zwalniane, nie chcą być mobilne, nie chcą się przekwalifikowywać - chcą iść do pracy od 8 do 15 i mieć gwarancje pracy w jednym miejscu do 65 roku życia a jednocześnie nie mają takich pleców by je ktoś wcisnął do urzędu po liceum a na studia na administracji/prawie są za głupie. Więc idą na nauczycielkę i potem wychodzą takie kwiatki