👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy siebie wart. Stary dziad, który traktuje ludzi jak śmieci oraz ta która chce zarabiać dupą.

Dziadek dobrze prawi.
Do zwykłej roboty by się wzięła i nie było by problemu ale wiadomo łatwiej dupę wypiąć.
Do zwykłej roboty by się wzięła i nie było by problemu ale wiadomo łatwiej dupę wypiąć.

Który dziadek by chciał, żeby wnuczka miała taką pracę.
Racje ma.

nawet na kase do Stonki sie nie nadaje ,dziadek za długo w piwnicy ją trzymał

Kto to by chciał takie coś oglądać "z gołą dupą"...
Ale ogólnie dziadek dobrze prawi.
Ale ogólnie dziadek dobrze prawi.
Swoją drogą zajebista matka. Niech sama dupskiem zarabia. Dziadka popieram.

Dziadek ma rację. To jest stara generacja. Dla nich honor liczy się bardziej niż pieniądze. Jaki normalny ojciec/dziadek zgodziłby się na taką pracę...

Dziadek jako jedyny mądry w tym domu. Jak żyje na czyimś, to niech szanuje ich decyzje. Nie, to do widzenia - na swoje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie