Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Było was dwóch (forma poprawna obaj) czy dwoje (forma poprawna oboje)?
Czepiam się, ale to razi po oczach. I nie tłumaczcie mi, że w necie można pisać jak się chce, bo to ch*ja prawda. Albo się zna polski język, albo się włącza sprawdzanie błędów i poprawia swoje wypociny.
Masz piwko, rzadko daje. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Pozdrawiam.

Oddać normalnym rodzicom. Odezwał się człowiek normalny, co wszystkich na sadisticu wyzywa od p🤬d jak nie podzielają jego zdania. I ty mnie nazywasz hipokrytą czereśniaku
Ale ty nie dyskutuj z tym tucznikiem, to człowiek chory, słaby itp. ogólnie to mi go szkoda, jest zwyczajną życiową niedojda. mocny jedynie anonimowo w ryju

Każdy będący w posiadaniu filmu i rospowszechnianiu go bedzie sądzony z ustawy art. 81 ust. 1 Kodeksu cywilnego (Dz. U. z 2014, poz. 121).
Pełnomocik rodziny
Anna Wierzchowska.
W związku z wyreżyserowaniem filmu przez członka rodziny i opublikowaniu w internecie wizerunku małoletniego bez wiedzy rodziców , sprawa strafiła do prokuratury , proszę o usunięcie filmu ze strony sadistic.pl i zaprzestanie rozprzestrzeniania filmu .
Każdy będący w posiadaniu filmu i rospowszechnianiu go bedzie sądzony z ustawy art. 81 ust. 1 Kodeksu cywilnego (Dz. U. z 2014, poz. 121).
Pełnomocik rodziny
Anna Wierzchowska.
Już krąży na wszelakiej maści whatsupach i każdym jednym messengerze i chyba nie znacie się na internetach myśląc, że to nagranie zniknie...

W związku z wyreżyserowaniem filmu przez członka rodziny i opublikowaniu w internecie wizerunku małoletniego bez wiedzy rodziców , sprawa strafiła do prokuratury , proszę o usunięcie filmu ze strony sadistic.pl i zaprzestanie rozprzestrzeniania filmu .
Pełnomocik rodziny
Anna Wierzchowska.
Prawnie tym ludziom, możecie zrobić jedno wielkie G.
Też byłem takim łobuziakiem, a wyrosłem na porządnego obywatela.
Oj ,Ty mój kłamczuszku...

Pełnomocik rodziny
Anna Wierzchowska.
Witam
Bardzo proszę o zrobienie wyjątku dla strony sadistic.pl
Pozdrawiam i życzę miłego piątkowego wieczoru.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie