Brajanek Dżesiki trochę podrósł
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

gdyby to był mój brajanek - dostałby z plaskacza w mordę aż by wyleciał przez te drzwi.

Ja p🤬le. No rynce opadają. Bombelki, MaDki, Dżesiki, Brajanki....... Ale mamy czasy.
Jakby dostał buta w tfasz to by musiał po chwili jeszcze raz do drzwi pukać.
A mnie to smuci. Piszecie że byście go sprali, tylko to by wiele już nie pomogło a przypuszczam że w takich przypadkach pogorszyło by to tylko i tak kiepską sytuację. Rodzice do utylizacji, bo to dorosłych wina że dzieciaki robią co chcą w swoim towarzystwie. Za moich czasów jak z kumplem poszedłem na fajeczke i troszku nam się za bardzo pozwoliło do jakiegoś lumpa z wyzwiskami wyskoczyć, oboje po łbie dostaliśmy. Gość doprowadził nas do domu kolegi, przedstawił sytuacje, i dostaliśmy repete od ojca mojego kumpla. Morał taki że dziś większość dorosłych ma w dupie to co się dzieje dokoła nich samych. Nie tak dawno temu byłem świadkiem sytuacji w której może 13 latek szydził ze swojej matki w jej obecności. Zwróciłem mu uwagę na zachowanie, chłopak się uspokoił natomiast matka pedraka.. Zaczęła na mnie z pyskiem że mam swoich spraw pilnować, cóż skoro dorośli dają przyzwolenie to i bedziemy mieć coraz więcej takich jak na filmie.
Też byłem takim łobuziakiem, a wyrosłem na porządnego obywatela.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów

russian-roulette napisał/a:
Jakbym widział TB303 i jego patologicznego gówniaka
Ale jesteś niedoj🤬y umysłowo, hipokryto. To nie działa, p🤬do

TB303 napisał/a:
Ale jesteś niedoj🤬y umysłowo, hipokryto. To nie działa, p🤬do
Widzę, że zaczynasz używać coraz to bogatszych słów. "Hipokryta" normalnie jestem w szoku ynteligencie