Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T................3 2017-09-27, 16:13 1
Postawienie tego gówna obok takich filmów jak "Ojciec Chrzestny" jest obrazą dla kina
Zgłoś
Dżimi_Geburstag 2017-09-27, 19:04 1
Klimaszewski, niegdysiejszy śmieszek z PPE
Zgłoś
B................X 2017-09-27, 22:45 1
I dlatego baardzo dawno zrezygnowałem z netlix'a.

Polecam gomovies.co Jak ktoś nie zna angielskiego to bardzo mi przykro ale trzeba było się uczyć.
Zgłoś
Dexterous 2017-09-28, 7:52 1
Obrazą, to jest zestawienie na jednym wykresie Ojca Chrzestnego i jakiegoś gówna z wallstreet.

podpis użytkownika

Слава Україні! Героям слава!
Zgłoś
Wiewór 2017-09-28, 8:35 1
Na netflixie są tylko seriale dla gimnazjalistów. Kompletnie nie ma tam co oglądać. Przestałem to płacić bo to żenada.
HBO Go jest dużo lepsze.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
nowynick 2017-09-28, 8:41 1
Abraxus napisał/a:

Na netflixie są tylko seriale dla gimnazjalistów. Kompletnie nie ma tam co oglądać. Przestałem to płacić bo to żenada.
HBO Go jest dużo lepsze.

cda itp.wychodzą za to taniej i mają szerszą ofertę
Zgłoś
P................r 2017-09-28, 15:47 1
Zamiast Full Metal Jacket dawać Ronina i mogę zagrać.
Zgłoś
Essent 2017-09-28, 19:30 2
A widzieliście stronkę filmy.to ? Są nowości,i nawet minionki są tłumaczone przez Czubównę
Zgłoś
Timitum 2017-09-28, 22:54
Netflix, to nie ci sami goście co stworzyli 'Dear white people', czyli politycznie poprawną rasistowską nagonkę na ludzi o określonej rasie? Nawet nie mówię o pochodzeniu etnicznym, bo rusek, ja i amerykaniec mamy różne pochodzenia nawet jakby je prześledzić do 5 pokoleń wstecz. Ci goście sugerują, że powinienem pokutować za rasizm. Znam dwóch murzynów, z jednym piłem wódę (ja stawiałem, taka okazja była), a drugi mieszka w afryce i jest profesorem archeologii. Zajebiście jestem cokolwiek winny ze względów rasowych. Nawet nie miałem okazji dyskryminować jakiegoś cz🤬cha, ale widać Netflix wie lepiej.

To dokładnie taki sam rasizm jak stwierdzenie, że wszyscy czarni to przestępcy. Minus jakiekolwiek uzasadnienie ze strony statystyk.
Zgłoś
krz2 2017-09-28, 22:59
Timitum napisał/a:

Netflix, to nie ci sami goście co stworzyli 'Dear white people', czyli politycznie poprawną rasistowską nagonkę na ludzi o określonej rasie? Nawet nie mówię o pochodzeniu etnicznym, bo rusek, ja i amerykaniec mamy różne pochodzenia nawet jakby je prześledzić do 5 pokoleń wstecz. Ci goście sugerują, że powinienem pokutować za rasizm. Znam dwóch murzynów, z jednym piłem wódę (ja stawiałem, taka okazja była), a drugi mieszka w afryce i jest profesorem archeologii. Zajebiście jestem cokolwiek winny ze względów rasowych. Nawet nie miałem okazji dyskryminować jakiegoś cz🤬cha, ale widać Netflix wie lepiej.

To dokładnie taki sam rasizm jak stwierdzenie, że wszyscy czarni to przestępcy. Minus jakiekolwiek uzasadnienie ze strony statystyk.

co
Zgłoś
PhantomMask 2017-09-29, 2:06 3
BenderXXX napisał/a:

I dlatego baardzo dawno zrezygnowałem z netlix'a.

Polecam gomovies.co Jak ktoś nie zna angielskiego to bardzo mi przykro ale trzeba było się uczyć.

Jak ktoś nie zna angielskiego to sobie znajdzie z napisami albo lektorem albo jak ma taki fetysz to k🤬a obejrzy gwiezdne wojny z dabingiem na ha be o go...
Ale jesteś mega orydżinalny musiałeś zabłysnąć tym linkiem...ćwiczysz krosfit i jesteś vege oprócz oglądania filmów bez napisów ? Czy po prostu starszy zmywakowy co po roku zapomniał ojczystego języka ?
Zgłoś
Wiewór 2017-09-29, 6:45
MajkelSrajkel napisał/a:

Zamiast Full Metal Jacket dawać Ronina i mogę zagrać.

Ronin zajebisty ale FMJ też. Przecież tam jest tyle śmiesznych scen.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
s................d 2017-09-29, 14:08 2
Przyznać się , który kliknął w kółko ?
Zgłoś
Momonti 2017-09-29, 22:20
@up
Czułem podpuchę, ale kliknąłem zanim przewinąłem stronkę w dół
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie