👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Postawienie tego gówna obok takich filmów jak "Ojciec Chrzestny" jest obrazą dla kina

I dlatego baardzo dawno zrezygnowałem z netlix'a.
Polecam gomovies.co Jak ktoś nie zna angielskiego to bardzo mi przykro ale trzeba było się uczyć.
Polecam gomovies.co Jak ktoś nie zna angielskiego to bardzo mi przykro ale trzeba było się uczyć.
Obrazą, to jest zestawienie na jednym wykresie Ojca Chrzestnego i jakiegoś gówna z wallstreet.
Na netflixie są tylko seriale dla gimnazjalistów. Kompletnie nie ma tam co oglądać. Przestałem to płacić bo to żenada.
HBO Go jest dużo lepsze.
HBO Go jest dużo lepsze.
Abraxus napisał/a:
Na netflixie są tylko seriale dla gimnazjalistów. Kompletnie nie ma tam co oglądać. Przestałem to płacić bo to żenada.
HBO Go jest dużo lepsze.
cda itp.wychodzą za to taniej i mają szerszą ofertę

A widzieliście stronkę filmy.to ? Są nowości,i nawet minionki są tłumaczone przez Czubównę

MajkelSrajkel napisał/a:
Zamiast Full Metal Jacket dawać Ronina i mogę zagrać.
Ronin zajebisty ale FMJ też. Przecież tam jest tyle śmiesznych scen.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie