Jeśli posiadacie potomstwo, to je chrońcie przed marksizmem kulturowym i programowaniem społecznym oraz lewacką indoktrynacją. Za onkologa nie zwracam...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Opie zapraszam do mojego dołu z wapnem, skoro to oglądasz idealnie tam pasujesz.
babazwozu napisał/a:
Netflix. Spokojnie omijaj cały.
Jest kilka dobrych rzeczy na Netflix np. serial star trek stare odcinki oglądam.
HoleGG napisał/a:
Nie, ale gowno powtarzane milion razy utknie dzieciakowi w bani, a co za tym idzie będzie ukierunkowany na lgbthqtv, krwa w jakich czasach żyjemy. Odpalać piece !
ano, taka prawda
U mnie stara z obrzydzeniem patrzy na takie akcje. To się jej pytam po jakiego hugona im co miesiąc kasę dajesz. "Bo mają kilka fajnych seriali"
i tak to się kręci prawda, sadolki z abonamentami?
Pavixon napisał/a:
tak, bo najlepiej dać chłopcom karabiny, a dziewczynkom lalki w wózkach...
No tak debilu.
To daj, swojemu synowi lalkę i ubierz go na różowo i poczekaj aż ci przyniesie jakiegoś pedała za rękę w leginsach
Chrońcie dzieci xD ale ktos ma dobrą paranoje .. zapewne wyborcy konfy lub pisu xD zachód nie dobry ale uzywac technologi do wygodnego zyciani obrony kraju to juz luz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie