Jeśli posiadacie potomstwo, to je chrońcie przed marksizmem kulturowym i programowaniem społecznym oraz lewacką indoktrynacją. Za onkologa nie zwracam...
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Stymulacja mózgu podczas oglądania bajek czy innych glupot w tv przez dzieci jest podobna po tym jak zachowuje się mozg po zarzyciu amfetaminy... u dorosłych jest podobnie
Nabs
2023-06-21, 9:17
Pavixon napisał/a:
tak, bo najlepiej dać chłopcom karabiny, a dziewczynkom lalki w wózkach...
Chłopcy bawiący się lalkami to rzeczywiście na plus dla przyszłości społeczeństwa
A potem Fred zesrał się na klatę tej drugiej krowy i wszyscy byli szczęśliwi, bo to normalne stawiać komuś kloca na klacie.Potem przeszli do publicznego fistingu, bo każdy ma swoje preferencje i mają do tego prawo.Netflix do spalenia od dawna.Nie kupuje nic od nich ani nie oglądam ich marnych seriali/filmów.
maniu1962 napisał/a:
U mnie stara z obrzydzeniem patrzy na takie akcje. To się jej pytam po jakiego hugona im co miesiąc kasę dajesz. "Bo mają kilka fajnych seriali" i tak to się kręci prawda, sadolki z abonamentami?
Dlatego edukować w stosowaniu torrentów i dlaczego nie można dokarmiać pasożytów.
jprd, musiałem to zobaczyć, mam NF za darmo w pakiecie, i już parę takich gniotów trafiłem
Brakuje jeszcze filmu o wojnie w Ukrainie z czarnymi pedałami.
A mógł powiedzieć po prostu że jest pedałem to skomplikował sprawę całą ... jest niebinarny, wielowertykalny, jutro będzie krzesłem albo oponą samochodową
Tych co to wymyślili i zmontowali do gazu, krowy do ubojni na żarcie dla kotów.