Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
News
Lubie Cycki • 2011-05-18, 15:52
Kod:
Poznańska policja szuka osoby, która przybiła kota do drzwi urzędu miasta i gminy w Murowanej Goślinie. Wszystko wskazuje na to, że zwierzę przybijane do drzwi jeszcze żyło. O całej sprawie policjantów zawiadomiła urzędniczka, która rano przyszła do pracy.

Morał: za dużo sadistica
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-05-18, 16:02 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2011-05-18, 16:09 24
Pewnie to jakaś forma protestu przeciwko władzom miasta. Ale kota? Mogli już lepiej jakiegoś urzędnika przybić.
Zgłoś
4x4offroad 2011-05-18, 18:02
mam tam kuzyna
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-18, 18:10 4
@up
Jak go znajdą to już nie będziesz miał
Zgłoś
krzak 2011-05-19, 9:38
Mogliby gównem obrzucić, tak jak tablicę pod Pałacem Prezydenckim.
Zgłoś
kratek71 2011-05-19, 20:16 14
tak jakos skojarzyło mi sie
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-19, 20:18
moja kicia
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-19, 21:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kevinmarko 2011-05-19, 21:25
Przyznać się, który z Was Sadole ;D?!
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-19, 22:34
Jest coś więcej? Jak go przybił, za łapy, za ogon, za bebechy, za uszy? Focia? zaprawdę, niewielki to news, jak na portale gazetopodobne. Tam zawsze jak wszystko można zamknąć w dwóch liniach dosrają opinii przypadkowych ludzi na ulicy, opinii ekspertów, opinii siebie nawzajem. Naprawdę niesamowite że tu tak malutko.

edit:

znalazłem coś więcej:
Cytat:

Na początku urzędnicy informowali o zwłokach zwierzęcia przybitych do drzwi, ale policja zdementowała te informacje.

...no przecież "Wszystko wskazuje na to, że zwierzę przybijane do drzwi jeszcze żyło", to jak miała nie dementować, przecież to nie były zwłoki tylko żywy kot : D
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-19, 22:34
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-19, 22:52
Czemu k***a ludzie się nad kotem rozżalają jak na świecie miliony osob giną z głodu, wojen, nieuleczalnych chorób... a ja ciągle słyszę jak jacyś jeb**i internauci są wspaniałomyślni i wyśledzili kogoś kto znęcał się na zwierzęciem
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-19, 23:12 1
Zgłoś
kellerman 2011-05-19, 23:29
już ryba nie wystarcza w polsce,to trzeba zdechłego kota
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem