@up
A Pawłowicz to Projekt Monster...
Kiedyś myślałem, że taka Kempa to szczyt kołtuństwa, zacofania i głupoty... okazało się, że nie wolno nie doceniać kobiet...
Trawestując Leca - człowiek myśli, że widzi dno, a tu słychać pukanie od spodu...
Kołtuństwo? Co to lewaczki mają nowe określenie na ludzi którzy wiedzą co jest normalne, a co nie jest. Bo jeśli ktoś twierdzi że homoseksualizm nie jest chorobą oraz że facet w sukience to baba. To na pewno jest przygłupem.
Podobnie jak Gazeta Wolska. Nigdy nie przepadałem za Newsweekiem. To taki tabloid i chałtura, chociaż kiedyś było inaczej, a zepsuł się jeszcze zanim Lis został naczelnym. Wprost też ssie. Najlepsza jest Polityka. Przegląd też jest niezły.
A czy głupota jest chorobą? Pewnie jest. I to na ogół nieuleczalną. Choć jest na to lekarstwo, to słabo przyswajalne przez niektóre organizmy. A niektórzy mają na nie ciężką alergię. To lekarstwo nazywa się edukacja.
@WujaszekStalin
Gratuluję ci takiej pewności, co jest normalne, a co nie jest. Ja takiej pewności nigdy nie mam.
Cóż, jak mówi przysłowie: „Ludzie rozumni zawsze mają wątpliwości, tylko głupcy się nie wahają”
P.S.
Dla ciebie czterolistna koniczyna też jest "nienormalna" i sprzeczna z naturą jako "odstępstwo od normy".
Niemniej są tacy,którzy uważają, że przynosi szczęście...
Czterolistna koniczyna – dość rzadko występująca mutacja pospolitej koniczyny. To z Wikipedii. Jak widzisz jest to mutacja, a więc odstępstwo od normy(tak, lubię to określenie) którą jest trójlistna koniczyna. Nikt nie twierdzi że czterolistna koniczyna jest normalna, bo przecież nie jest. Tak samo homoseksualista i transseksualista nie jest normalny. Czy tak ciężko to zrozumieć?